Mi törtènt az Iphone 12-emmel mièrt men tönkre?? Mit lehet tenni?
válaszaid olvasva a tanácsom az, hogy csinálj egy gyári visszaállítást; így a telefonod alaphelyzetbe fog kerülni, mintha most vetted volna. ha utána is ilyen problémák lesznek, akkor ajánlom a szervizt, mert ott valami a készülékkel lesz.
egyébként lehet jobb lenne ha összeszednéd 1 válaszba MINDEN problémáját, mert az, hogy külön írsz 5 választ és mindegyikben új, más probléma van...
írtad, hogy iphone 12 van és gondolod, hogy magától frissül a szoftver; ez nem így van. TE állítod be, hogy szeretnéd-e az automatikus frissítést vagy nem. Bár nekem a automatikus frissítésnél is engedélyeznem kell a másik iphoneomon, de amit használok, azon inkább ki is kapcsoltam az automatikus frissítést, mert van amikor nem éri meg frissíteni, ugyanis sokaktól hallottam már, hogy a folytonos, még a legkisebb semmi kis szar frissítések letöltése, telepítése is ronthatja a készülék teljesítményét, valamint akkumulátorját is. Nem tudom ez tényleg így van-e, de én alapból feleslegesnek tartok néhány frissítést, tehát nem éri meg nekem az automatikus.
sokat segítene ha kicsit vennéd a fáradtságot és legalább annyit megnéznél, hogy melyik iOS van rajta. BEÁLLÍTÁSOK -> ÁLTALÁNOS -> INFÓ -> SZOFTVERVERZIÓ. ott írja, hogy melyik. a legújabb a 15.4, de előtte ami volt az sok embernek okozott különböző problémákat a készülékén, lehet neked is az előtte lévő verzió van és ha frissíted az újabbra, akkor megoldódik minden.
ha nem, akkor mondom, gyári visszaállítás. ezt szintén a beállításokban találod, ott az általánosban, majd utána a legaljára tekersz és ott van hogy "iphone átvitele vagy alaphelyz. áll." itt állítsd alaphelyzetbe.
ha nem tudod mit jelent az alaphelyzetbe állítás / gyári visszaállítás:
ilyenkor teljesen alaphelyzetbe állítod a készüléket, MINDEN törlődik róla, olyan lesz, mintha most vetted volna meg újonnan a telefont. tehát érdemes ilyenkor a képeket és egyéb fontos dolgokat icloudba feltölteni, vagy akár emailben, messengeren elküldeni magadnak, hogy később ezek meglegyenek.
ha sem a szoftverfrissítés, sem a visszaállítás nem segít, akkor szerviz.
Csináld meg ezt:
Nyomja meg és gyorsan engedje el a hangerőnövelő gombot, nyomja meg és gyorsan engedje el a hangerőcsökkentő gombot, majd tartsa megnyomva az oldalsó gombot. Amikor megjelenik az Apple embléma, engedje el a gombot.
Illetve nézd meg mennyi szabad hely van a telefonon!
Beállítások (Szürke fogaskerekes ikon) -› Általános -› Info
Itt lesz egy olyan, hogy Elérhető XXXX GB
Ezt a számot írd be ide nekünk.
nézd meg mennyi szabad hely van a telefonon!
Beállítások (Szürke fogaskerekes ikon) -› Általános -› Info
Itt lesz egy olyan, hogy Elérhető XXXX GB
Ezt a számot írd be ide nekünk.
Hányszor kérjelek meg még erre?
Nem víris, iPhonera elég kicsi az esély, hogy vírust kapsz
és csináld meg az újraindítást is ami a 13-as válaszban van leírva!
Regerálj és ne össze-vissza beszélj légyszíves!
Fogadok bölcsész vagy!
Vagy politikus! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!