Melyik telefon a legjobb, Legmegbízhatóbb.?
Tehát nem olyan az aksija mint egy Iphonenak,ami 1óra alatt lemerül🤮. Most ilyen telóm van,de már gyűlölöm.
Jó a kamerája/nem torzít. Magas a megapixel.
Sokat szoktam fotózni, ez is fő szempont.
Nem fagy le a képernyő.
Gyorsan reagál.
Játszani nem szoktam telón, csak böngészni, zenét hallgatni.
Az ára mondjuk 100-250ezerig van. Drágább telót nem vennék.
A hidegrol ne is beszeljunk,hogy zabalja az aksit. Es most nem a -20fokrol van szo! Hanem akár a 0fokrol.
. Nem tudok kimenni 5orakkor az utcara, a sok csoves alkoholista koze, hogy kibirjon 15percet kozottuk,hogy lassak,telo van a kezemben,ha kell rendort hivok,ha belemkotnek.
Egybol 50% ra merul, 100%rol. 90% os aksi allapottal.
"A 6tol jobb a 7. A 7 az rossz. A 11 jobb,mint a 7. A 12tol jobb a 13. Akkor? 🤣"
általában a telefonok előre szoktak fejlődni...
"a kamera alapbol 0 benne." Miért lenne 0?? Mert 12 megapixeles a kamera,nem 50 + 108,mint a Samsungokban? Mert fotózni szeretnél,de annyit nem tudsz,h nem csak a megapixel számít? LOL
de tessék,itt a DXOMARK ranglistája.. [link]
böngészd át...
nem lepontozni kell mindenkit..bár nem tudom mit várok vkitől,aki meglepődik azon,h egy frissebb modell többet tud,mint az elődje..
WOW,van egy 7-es iPhone-od 2022-ben,amiben gyanítom még sosem cseréltettél akkumulátort..ÉS MERÜL? KOMOLYAN?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!