Használtan mely IPhone telefonok a megérősek jelenleg?
A kérdést azért írom ki mert többen IPhone vásárlás előtt állunk a családban. Azonban csak használtra van pénzünk. Vagyis pl én tudnék újonnan venni egy IPhone 11, 12 Mini vagy IPhone Se2-öt újonnan. De ennyi pénzért inkább keresek egy IPhone 11 Pro Max vagy IPhone 12 modellt használtan. Ami a gáz ezekkel az árakkal, hogy én május végén venném a telefont és nem tudom, hogy akkora mikor, minek, mennyire fog csökkenni az ára. IPhone 12 Pro esélyes, hogy 250k forint alá menjen. Mert a Lidar Scanner nagyon jól jönne nekem. De jelenleg az a modell használtan is indokolatlanul túl van árazva. Amit hiányolok video sem Apple Pie sem Anoniminc nem csinált nem, hogy most még ősszel sem olyan videót, hogy melyik IPhone hogyan éri meg ez a másik ok amiért kiirom ezt a kérdést.
A lényeg, hogy nekem 200-230 ezer forintos lenne a keretem. Majd Májusban. Mivel adok bele a saját penzembol is azért, hogy jobbat tudjak venni. Egyébként az érettségire kapom majd. Apámnak kB 150-170 ezer. Anyukám pedig csak kiakarja próbálni az IPhonet. De teljes kijelzős telefon kéne neki. De csak 60-65 ezerért. Húgom szintén kap egy IPhonet. És 100-130 ezer forint közötti árban vesz neki apa. Nos ezek a jelenlegi használtpiaci árak. Azokra a modellekre amik erdekelhetnek minket.
IPhone X 75000
IPhone XR 90000
IPhone XS 105000
IPhone XS Max 115000
IPhone 11 125000
IPhone 11 Pro 140000
IPhone 11 Pro Max 160000
IPhone 12 190000
IPhone 12 Pro 265000
IPhone 12 Pro Max 290000
És hugomat érdekelné az IPhone 12 Mini és 13 Mini is!
IPhone 12 Mini 150000
IPhone 13 Mini 258K újonnan. Senkinek nincs rá pénz. Használtan gondolom nincs.
Szerintem az IPhone telefonok ára addigra átlagosan olyan 10-30 ezer forintot fog esni használtan. Mivel tavaly Június környékén az IPhone 12 is már kapható volt 230 ezerért egy rövid ideig. Tavalyelőtt ugyanez volt az IPhone 11 esetében. De az májusban volt olcsóbb.
220 ezer forintért aligha meg tudod venni az IPhone 12 Prot. Bár nincs kizárva az sem. De ennyiért már bőven kapsz egy 128gb-s IPhone 12-öt 90+ % aksival akármilyen színben. Bár lehet, hogy necces de nem az ára miatt hanem mert keveset adnak el még belőle. Szerintem akkor vegyél egy IPhone 11 pro Max 512gb telot 100% aksival. Nem rég hardveraprón pont egy ilyen modellt láttam 220-ért.
Apukádnak szintén a 11 pro Max, 12 mini, 12-öt ajánlom.
Tesodnak szerintem tegyetek rá még 10 ezret és vegyétek meg a 11 Prot. Sokkal jobban megéri a mivel sokkal jobb a kijelzője. A telefoto kamerát is használják elég sokan pl én is.
Bár, hogyha lány akkor az IPhone 11 a szép színei miatt lehet jobban fog neki tetszeni.
Anyukád pedig annyi pénzért ne akarjon teljes kijelzős IPhonet venni. IPhone X az már 2017-18 környékén is egy lassú, bugos foss volt. Inkább IPhone 8 plust vagy SE2-öt vennék. De ha nagyon fontos a teljes kijelző akkor IPhone XR-ig ruházatok be. Igaz, hogy kis felbontású IPS kijelzős meg 1 kamerás. De az közel nem volt olyan bugos. Illetve már egy citromsárga színű modellt láttam valamelyik nap 70-ért. Csak legyetek okosak ne, hogy át basszanak. Na meg tényleg az IPhone XR még szebb színekben pompázik mint a 11.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!