Xiaomi telefon kamera videó mód nem tölt be. Van valami megoldás erre? (Videó)
Sziasztok!
Egy Xiaomi Poco X3 Pro telefonról van szó, ami sokszor nem akarja betölteni a videó módot a kamera applikációban. Más alkalmazásban bármikor tudok fotózni/videózni, ott nem kell várni egy másodpercet se. Fotó módban az alap "Kamera" app betölt, nincs vele baj, de ha váltok Videó-ra, mert pl. szeretnék 4k-ban felvenni valamit, akkor sokszor nem tölt be/kidob.
Van-e erre valami megoldás? Vagy ez szoftverhiba, és nem igazán lehet mit kezdeni vele? (Sajnos a MIUI rendszer sokszor megtréfál, ezért gondolom, hogy ez a probléma is szoftveres).
Kép: [link]
Videó: [link]
UI.: Telefon újraindítás megoldja, nem ez számomra nem egy megoldás. Ha valamit le szeretnék kapni, akkor nincs idő újraindítanom.
Köszi előre,
Zsolt
Szia, próbáltad már a kamera alkalmazásnak az adatait törölni?
Hosszan nyonsz a kamerára és ott katt a kis I betűre, ott adattörlés és összes adat törlése
Elvileg ez megoldja
Köszi a tippet, megpróbáltam. Akkor nem történt változás, a hiba megmaradt. Újraindítottam a telefont, most ugyebár jó, de hátha az adatok törlésével többet nem jön elő a probléma.
Köszi a segítséget!
Az első válaszoló vagyok, ha a törlés nem oldotta meg a problémát jöhet a B terv :D
Töltsd le a Google Kamerát, ami tulajdonképpen helyettesíti az alap kamerát és emellé elvileg még jobb fotókat is tudsz vele csinálni és ez szerintem már nem fog kihagyni :)
Itt tudod letölteni, feltöltöttem Mega-ra: [link]
Köszi szépen! Tegnap frissítettem MIUI 13-ra a telefont, ha ez se oldja meg, akkor muszáj lesz a B terv.
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!