Ennek a mobiltelefonnak az ára le fog menni olyan szintre, hogy megérős legyen?
Tehát gondolok itt olyan 100 ezer forint környékére vagy inkább alá. Bár tekintettel, hogy a Xiaomi Poco F3 vagy Samsung Galaxy A52S is ennyibe kerülnek így nem tudom. Azonban a Xiaomit nem akarok venni. Samsung pedig szerintem csak kicsivel erősebb alapból. Meg alapból nem a legjobb a szoftverjuk. Mivel volt Samsung Galaxy A6-om és annál rosszabb telefont még életemben nem láttam. De xiaomi telefonom 2 is volt és Mind2 szar volt. Jelenleg Honor 10 van ami viszont tökéletes. A Realmeben eleinte nem bíztam. De minden barátom azt mondja, hogy jól mennek nem nagyon akadnak fent semmit. És a kamerák is jobbak mint a Xiaominak. Pedig sokaknak csak egy Realme 7-ük van.
"Jelenleg Honor 10 van ami viszont tökéletes."
meg kell tartani ha tökéletes, kár kisérletezni...
Mi volt az a 2 Xiaomi ami szar volt?
Családban több is van, a legidősebb már lassan 5 éves lesz, és még mindig semmi baja, azon kívül, hogy a hardvere már nem a legújabb. De így sem akad, akksija is jól bírja.
De ha tényleg tökéletes még a Honor 10 akkor szerintem se válts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!