Kevés icloudos tárhelyem volt, viszont bekapcsoltam a fotók optimalizálását, tehát kb 2000 képet csak kis felbontásban tárolt a telefonomon és elvileg az eredeti képet mentette icloudba. Ezt sosem ellenőriztem. Megtelt a telefonom tárhelye, ezért bővítettem az icloud nagyságát, hogy az összes képemet le tudjam oda menteni, viszont nem indult el a képek átmásolása. Végül azzal próbálkoztam, hogy kikapcsoltam az icloud fotó feltöltést és vissza. De amikor kikapcsoltam megkérdezte, hogy azokat a képeket amiket icloudon tárolok és telon csak kisfelbontásban van, törlöm a készülékről (de az icloudban megmarad), vagy letöltöm. Mivel meg volt telve a tárhelyem ezért az elsőre mentem. Le is törölt 2000 képet és sok videót is. Aztán megnéztem az icloudban, hogy ott vannak-e és 800 kép volt csak ott. Most egyébként a maradék képeimet elkezdte feltölteni, de 1200 kép elveszett. Ezt helyre lehet valahogy állítani? Vagy hogy lehetséges ez?
"kikapcsoltam az icloud fotó feltöltést és vissza. De amikor kikapcsoltam megkérdezte, hogy azokat a képeket amiket icloudon tárolok és telon csak kisfelbontásban van, törlöm a készülékről (de az icloudban megmarad)"
Félreértetted szerintem.
Ha kikapcsolod az iCloud-fotókat akkor az iCloudból törli nem a készülékről.
“Le szeretné tölteni az iCloud-fotók másolatát erre az iPhone-ra?
A tárhely-megtakarításhoz optimalizált fotók és videók el lesznek távolítva erről az iPhone-ról. Az eredeti, teljes verziók továbbra is elérhetők maradnak az iCloud fotókat használó egyéb eszközökön.”
“Eltávolítás az iPhone-ról”
“Fotók és videók letöltése”
Egészpontosan ezt írta ki amikor kikapcsoltam. Kipróbáltam amit küldtél, de sajnos üres a nemrég törölt mappa :( Köszönöm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!