Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Túl hangos telefonnal mit...

Túl hangos telefonnal mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Nyomógombos alcatel telefon . nekem jó.

De még a leghalkabb hangerőn is , fülhalgatón másfél méterre hallani tőle a zenét vagy a rádiót amikor hallgatnám. Más bajom nincs vele .

2022. márc. 20. 21:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%

"hetes láttad a válaszokat ezek után szerinte jogosan írtam amit írtam "

Nem jogos. Ilyen alapon mi is lebunkózhatunk téged, mert jogosnak találjuk.

2022. márc. 21. 00:20
 12/27 anonim ***** válasza:

"szerinte jogosan írtam amit írtam"

Nem, szerinte nem. Én voltam az a valaki.

2022. márc. 21. 05:54
 13/27 anonim ***** válasza:
Senki nem írt olyat, hogy a másik "okos" legyen. Hagyományos telefonokból is hatalmas a választék, és ez szerintem nem jellemző probléma.
2022. márc. 21. 07:39
 14/27 anonim ***** válasza:

A kérdésre visszatérve, talán még azt kipróbálhatod, hogy szerzel egy halk fülhallgatót, amivel csak azt a telefont használod. De a telefonnal nem lehet mit kezdeni.

A 6. válaszoló voltam.

2022. márc. 21. 08:37
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem jogos.? eezersze leírom hogy leghalkabb hangerőn , erre autistaként odaböfögi hogy halkítsd le. NA kösz..
2022. márc. 21. 10:32
 16/27 Hintalow ***** válasza:
Hát azzal tènyleg nem sok mindent lehet csinálni, esetleg ragasztópisztolyból pöttyinteni egyet a hangszorójának a nyìlásába, de az meg lehet túlzottan lefojtaná, egy próbát megèr.
2022. márc. 21. 16:05
 17/27 anonim ***** válasza:
82%
7-es vagyok. Az autista szót ne merd szitokszóként használni. A gyereked vagy az unokád is lehetne/lehet majd autista. Nézd már... Azt se tudja mit jelent ha valaki autista de dobálózik ezzel a szóval. Pfú de utàlom az ilyet. Mondtam már, hogy állítsál magadon.
2022. márc. 21. 17:02
 18/27 A kérdező kommentje:
17-es. De tudom mi az. De ez a viselkedés rájuk jellemző. ÉS megsúgom valamennyire mindenki autista.
2022. márc. 21. 18:48
 19/27 anonim ***** válasza:

"mindenki autista"

Tehát egy (nagyon jól tudod, hogy) beteg embert akartál megsérteni azzal, hogy "erre autistaként odaböfögi hogy..."? Egyre szebb... :)

2022. márc. 21. 19:41
 20/27 A kérdező kommentje:
ÉS ennek is mi köze a kérdéshez? De am. utálom ezt az idióta viselkedést ami az oldalon megy. Az a minimum hogy elolvaosd a kérdést és nem fújsz utána olyat ami a kérdésben le van írva. ÉS pőont letojom mit gondolsz , tudom itt vezeted le a napim feszkót , de baromi unalmas.
2022. márc. 21. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!