A Yetteles váltás óta csak én nem találom a tarifa csomagomat?
Kb. 3 éve választottam ki az adott tarifa csomagomat ami 100gb netet tartalmaz és 120 perc lebeszélhetőséget.
A nevét látom az alkalmazásban, Yettel Prime M Net, viszont akárhogy keresem gépen vagy éppen telefonon ezt a csomagot (mivel telefon vásárlás előtt állok), nem találom ezt, sem hasonlót.
Szeretek felkészülten menni, nagyjából tudni a telefon árát stb, de így nem igazán jutok semmire. Yettel előtt is nézelődtem, akkor az adott telefont 99 ezer Ft-ra írta, de most már nem is tudom milyen csomaggal nézzem hisz ami nekem van, az " nem létezik".
Ilyenkor csak annyit tehetek hoyg nagyjából belövöm magamban egy kiszámított árat és majd sok rizsa mellett elmondják nekem a Yettel dolgozói, hogy miért nem látom a csomagom, viszont attól az még létezik, csak mégsem?
Vagy majd tarifa csoma váltásra akarnak majd rávenni?
Csak ugye azt híresztelték hogy a tarifa csomagok ugyan úgy meglesznek, most meg csak nézek hogy az enyém kb nem létezik és ilyenkor mi van...
Már azon is elgondolkoztam hogy inkább ott is hagyom a Yettelt..
Nem muszáj, csak olcsóbbra kijönnék.(gondoltam ezt eddig aztán most végülis nem tudom.)
Lehet függetlenül veszem majd.
Már nem érhető el az a díjcsomag, ami neked van. Ettől függetlenül még tudod tovább használni, de újrakötni nem tudsz már rá szerződést.
Azt kell mégnézni, hogy most mennyibe kerülne az a csomag, ami neked megfelel és mennyit fizetsz most. 2 év hűség van náluk, tehát ha az új csomag pl 2000 forinttal drágább, akkor voltaképpen 48.000 forinttal többet fizetsz. Azt is nézd meg, hogy mennyi a telefon az új csomaggal és mennyi lenne megvenni pl valamelyik műszaki boltban. Így ki tudod számolni, hogy megéri-e csomagot váltani és onnan venni a telefont vagy sem.
#7 vagyok, természetesen a mostani csomagod használható tovább, max pár havonta keresnek, hogy válts másik csomagra, de egyszerűen nemet kell mondani, ha nincs jobb.
A családban van olyan csomag, ami már 5 éve nincsen, mégis gond nélkül úgy maradt a számlázás, ahogy kötve lett a szerződés.
"Szeretek felkészülten menni, nagyjából tudni a telefon árát stb, de így nem igazán jutok semmire."
Nem is kell semmire jutnod. Kiválasztod a készüléket, és azt, hogy meglévő előfizetés mellé vásárolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!