Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért olyan jó az iPhone...

Miért olyan jó az iPhone amikor szerintem túl diktatórikusak?

Figyelt kérdés
Mindenki oda van értük, de ugyanakkor túl diktatórikusak szerintem, pl. arcfelismerés vagy ujjlenyomat, nincsenek csatlakozók pl. jack..., külső tárolót SD-t nem lehet csatlakoztatni.. és rengeteg egyéb szigorok és korlátozások vannak..
2022. márc. 19. 11:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
77%

"Körültekintő" - egy szó. A "körül tekintő" az valami tök más, az egy személy, aki körülnéz. Mi a legmagasabb iskolai végzettséged, hogy ezt sem tudod?

Nem tévedtem semmit a telefonoddal kapcsolatban, nyilvánvalóan egy rakás fröccsöntött hulladék, legfeljebb ötvenezer forint.

Az olyanok, mint te, sosem fogják megérteni, hogy miért jó egy Apple telefon, hiszen sosem volt a kezedben egy sem, és nem is lesz. Ha már megfogod azt érzed rajta, hogy ez minőség. Minimális vagy inkább semmi műanyag, alumínium, üves és acél. A többit leírták mások, olvasgasd vissza, nem vagyok én a tanítóbácsid, hogy most tanítsalak meg olvasni és értelmezni, ha már az általános iskola alsó tagozatában nem voltál képes odafigyelni.

2022. márc. 23. 08:15
 22/34 anonim ***** válasza:
68%
Aztat-srác délutánig nem fog válaszolni. Addig suliban van.
2022. márc. 23. 12:12
 23/34 anonim ***** válasza:
0%

" Mi a legmagasabb iskolai végzettséged" ???

"üves és acél" ???

"általános iskola alsó tagozatában nem voltál képes odafigyelni"

Látom Te odafigyeltél...

2022. márc. 23. 15:11
 24/34 anonim ***** válasza:
48%
22# duplán tévedtél...
2022. márc. 23. 15:13
 25/34 anonim ***** válasza:

IPhone SE 2022 nektek is csalódást okozott?

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..

2022. márc. 23. 19:08
 26/34 anonim ***** válasza:
31%

Érvet még mindig nem írtatok, csak hülyegyerekeztek meg leszarozzátok az SD-t. De hogyan is várhatom el az emberektől hogy felfogják, nem mindenkinek ugyan azok az igényei... (pl. valaki szerezne internet nélkül is használhazó mobilt, azaz felhőszinkronizáció kizárva.)

Azt viszont már tényleg nem értem, hogy mi köze van az oprendszernek egy-egy gyártó telefonjainak fizikai minőségéhez? Csak azért nincsenek olcsósított ios-t futtató készülékek, mert az apple gondoskodik a "monopóliumáról", még ha nem is ez rá a tökéletes kifejezés.

Meg ez a "megfogod és érzed hogy minőségi" duma is alaptalan. Igen, valóban van a külsején egy többé-kevésbé törékeny üvegborítás, alatta meg ugyanolyan műanyag. És megsúgom, az áramkör sem acéllapon van, max csavar van benne acélból.

Karcmentes? Abszolút igen.

Minden szempontból jobb? Abszolút nem.

2022. márc. 23. 21:17
 27/34 anonim ***** válasza:
*szeretne (szerezne helyett)
2022. márc. 23. 21:18
 28/34 anonim ***** válasza:
33%
Na, csak kibukott a hozzánemértés ismét. Nem, az iPhone nem műanyag. Akár csak a Macbook. Aluminium. Ez nem jött be.
2022. márc. 23. 23:20
 29/34 anonim ***** válasza:
Amúgy ne hasonlítsuk már az elgépelést ahhoz, amikor valaki a "körültekintő" szó magyar helyesírását nem ismeri. Mert különírni ezt a szót, az nem elgépelés, hanem nem tudás.
2022. márc. 23. 23:21
 30/34 anonim ***** válasza:
Na, hová tűnt Aztat?
2022. márc. 24. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!