Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei P10 Lite mi lehet a baja?

Huawei P10 Lite mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Adott egy felújított huawei P10 Lite telefon teljesen új kijelző és akkumulátor gyári szettel felújított.Szóval tökéletesen működött jó ideig de most elkezdett olyat csinálni,hogy nem érzékel a kijelzője vagy ha érzékel is nagyon sokáig kell nyomogatni míg tovább halad olyan mintha nagyon de nagyon lassú lenne és lassan is érzékelne.Az usb debug bekapcsolása volt fél óra mire oda jutottam a menüben.A factory reset menüben meg működik rendesen az érintés kivéve mikor factory resetnél be kell írni,hogy yes annál percek telnek el meg nyomogatások mire be tudom írni.Külföldi fórumon olvastam a problémáról de ott nem érkezett válasz,esetleg valaki tapasztalt már ilyen hibát?Egyébként elméletileg Hsuitében újra raktam alap alap szoftvert amivel kiadták de a helyzet változatlan.

2022. márc. 17. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy felujitott telefon ami mar regebbi ne varj csodakat.

Nekem mate 10 pro telefon van, es most adja meg magat. Elsok kozott vettem meg, sosem volt szervizben.

2022. márc. 18. 07:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem a felújítás a lényeg azért nem egy öreg telefonról van szó max csak a mai világban öreg a pár év.Ahol erről a hibáról olvastam az pl teljesen gyári állapotú telefon volt és nem csodát várnék csak normál működést.
2022. márc. 18. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:

"nem egy öreg telefonról van szó max csak a mai világban öreg a pár év"

Hát itt a lényeg, hogy a mai világban vagyunk. Vagy te a múltban élsz, csak ideugrottál szétnézni a jelenben?

A P10 Lite már 4 vagy 5 éves telefon, ráadásul középkategóriából. Nem kell tőle csodákat várni.

2022. márc. 18. 11:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem várok csodát nem érted,de más márkából tudok olyan telefont ami hibamentesen működik még ma is és nem lesz "öngyilkos" Inkább élnék a múltban fogyasztás téren mint a mai pazarló világban.Nekem 9 évig volt használatban az 5310-es nokiám és még ma is tökéletesen működik.
2022. márc. 18. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Szüleimnek is volt Samsung nyomógombosuk, ami 10 évig működött. De azt is vedd figyelembe, hogy a mai okostelefonokban minimum 10x annyi alkatrész és ezzel együtt meghibásodási lehetőség van, mint egy régi telefonban.

A pazarlásról pedig annyit, hogy én is egy 4 éves telefonról írok most, amit idén akarok cserélni, ezt pedig adom tovább nagyszülőnek. Szóval én sem szoktam pazarolni, megbecsülöm azt, amim van.

A kérdésre visszatérve... Felújított/használt telefonban mindig sokszorosan ott a hibalehetőség, hiszen nem tudhatjuk, hogy az előző tulaj hogyan bánt vele. Továbbá alapból lehet gyári hibás is egy telefon. Ezért vagyok az új készülék vásárlásának híve, mert azokon legalább van garancia néhány évig. Hogy a tiednek mi lehet a baja, azt nem tudom. Talán elviheted szervízbe, de lehet ott sem tudják megoldani a problémát.

2022. márc. 18. 13:37
 6/6 A kérdező kommentje:

5/

Találtam két ilyen esetet teljesen gyári készüléknél de megoldást ott semmit senki sem max a szokásos dolgot factory reset ilyesmi.Lehetséges,hogy az alaplappal lesz a gond,volt akinél pl szoftver frissítéstől volt még anno hasonló dolog de azt már néztem az kizárva.Na mindegy van még két tippem aztán meglátjuk.

2022. márc. 18. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!