Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért késik a mobilon az...

Miért késik a mobilon az időzített kikapcsolás?

Figyelt kérdés

A néhány hónapos telefonomnál este nyolcra van beállítva az időzített kikapcsolás. Tegnap még azt hittem képzelődtem amikor fél kilenckor hosszas rezgéssel tudtomra adta, hogy ő most lelövi magát. Az imént, 20:17-kor döntött úgy, hogy eljött az idő:)

Mitől lehet ez? Történt valakivel már hasonló?

Remélem az ébresztő funkció nem ennyire szabad gondolkodású:))

Nem egy nagy márkáról van szó (ZTE Blade A31), de egyébként nincsen bajom vele, remek kis készülék és ez sem izgat annyira, csak kíváncsi vagyok mi az oka.

2022. márc. 17. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
tán a háttérben adat közlés van, és míg nincs vége, nem akarja megszakítnai a "kém" programot.
2022. márc. 18. 01:05
 2/9 A kérdező kommentje:
De nincsen rajta mobilnet jelenleg, úgyhogy "elvileg" nem lehetne adatforgalom. Persze csak elvileg:)
2022. márc. 18. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:

lehet, hogy úgy érzékeli, hogy még használatban van abban az időpontban, ezért nem kapcsol ki.

Könnyen lehet, hogy csak x idő inaktivitás után kapcsol ki.

2022. márc. 18. 20:23
 4/9 A kérdező kommentje:
X idő inaktivitás után? Mindkét napon egész nap hozzá sem nyúltam, nem volt hívás sem, még sms sem. És ami a legviccesebb, tegnap tapiztam a képernyőt este nyolckor direkt, hogy úgy érzékelje használom éppen és láss csodát, pontban nyolckor kikapcsolt:)
2022. márc. 19. 10:37
 5/9 anonim ***** válasza:

akkor ez a baj, nem tapizod.

nem fut semmi a háttérben, olyan mintha ki lenne kapcsolva, ezért csak akkor kapcsol ki tényleg ha valami felébreszti .

próbáld ki, hogy amikor nem kapcsol ki 8-kor, utána felhivod magadat ekkor mit csinál?

vagy kicsöng vagy ekkor fogja lekapcsolni magát.

2022. márc. 19. 10:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Ma időben kapcsolt ki úgyhogy nem volt esélyem, de kipróbálom ezt amint megint megcsúszik legközelebb, mert érdekes amit írsz.
2022. márc. 19. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:

mondjuk tényleg nem írt hülyeséget az 5...

ha külsős appot használsz erre, akkor totál elképzelhető

ha viszont ez a telefon egyik funkciója, annak működnie kellene

2022. márc. 20. 09:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Saját gyári funkció. Egy alternatív böngészőn kívül semmilyen egyéb alkalmazást sem raktam fel rá és nem is tervezem. A frissítéseket megkapja mindig és ennyi. Ma egész nap hozzá se nyúltam, két óra múlva meglátjuk a fejleményeket:)
2022. márc. 20. 18:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Úgy nézem az 5-ös hozzászólónak lesz igaza. Megint nem kapcsolt ki időzítés szerint, viszont ahogy aktiváltam a kijelzőt azonnal lelőtte magát. Fura de úgy látszik ez ilyen:) Nem baj, a lényeg hogy ne menjen egész éjjel amikor úgysem történik semmi, csak merül az akku.
2022. márc. 20. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!