A néhány hónapos telefonomnál este nyolcra van beállítva az időzített kikapcsolás. Tegnap még azt hittem képzelődtem amikor fél kilenckor hosszas rezgéssel tudtomra adta, hogy ő most lelövi magát. Az imént, 20:17-kor döntött úgy, hogy eljött az idő:)
Mitől lehet ez? Történt valakivel már hasonló?
Remélem az ébresztő funkció nem ennyire szabad gondolkodású:))
Nem egy nagy márkáról van szó (ZTE Blade A31), de egyébként nincsen bajom vele, remek kis készülék és ez sem izgat annyira, csak kíváncsi vagyok mi az oka.
tán a háttérben adat közlés van, és míg nincs vége, nem akarja megszakítnai a "kém" programot.
2022. márc. 18. 01:05
2/9 A kérdező kommentje:
De nincsen rajta mobilnet jelenleg, úgyhogy "elvileg" nem lehetne adatforgalom. Persze csak elvileg:)
2022. márc. 18. 18:53
3/9 anonim válasza:
lehet, hogy úgy érzékeli, hogy még használatban van abban az időpontban, ezért nem kapcsol ki.
Könnyen lehet, hogy csak x idő inaktivitás után kapcsol ki.
2022. márc. 18. 20:23
4/9 A kérdező kommentje:
X idő inaktivitás után? Mindkét napon egész nap hozzá sem nyúltam, nem volt hívás sem, még sms sem. És ami a legviccesebb, tegnap tapiztam a képernyőt este nyolckor direkt, hogy úgy érzékelje használom éppen és láss csodát, pontban nyolckor kikapcsolt:)
2022. márc. 19. 10:37
5/9 anonim válasza:
akkor ez a baj, nem tapizod.
nem fut semmi a háttérben, olyan mintha ki lenne kapcsolva, ezért csak akkor kapcsol ki tényleg ha valami felébreszti .
próbáld ki, hogy amikor nem kapcsol ki 8-kor, utána felhivod magadat ekkor mit csinál?
vagy kicsöng vagy ekkor fogja lekapcsolni magát.
2022. márc. 19. 10:57
6/9 A kérdező kommentje:
Ma időben kapcsolt ki úgyhogy nem volt esélyem, de kipróbálom ezt amint megint megcsúszik legközelebb, mert érdekes amit írsz.
2022. márc. 19. 20:12
7/9 anonim válasza:
mondjuk tényleg nem írt hülyeséget az 5...
ha külsős appot használsz erre, akkor totál elképzelhető
ha viszont ez a telefon egyik funkciója, annak működnie kellene
2022. márc. 20. 09:37
8/9 A kérdező kommentje:
Saját gyári funkció. Egy alternatív böngészőn kívül semmilyen egyéb alkalmazást sem raktam fel rá és nem is tervezem. A frissítéseket megkapja mindig és ennyi. Ma egész nap hozzá se nyúltam, két óra múlva meglátjuk a fejleményeket:)
2022. márc. 20. 18:21
9/9 A kérdező kommentje:
Úgy nézem az 5-ös hozzászólónak lesz igaza. Megint nem kapcsolt ki időzítés szerint, viszont ahogy aktiváltam a kijelzőt azonnal lelőtte magát. Fura de úgy látszik ez ilyen:) Nem baj, a lényeg hogy ne menjen egész éjjel amikor úgysem történik semmi, csak merül az akku.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!