Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi 11T 5G vagy Samsung A52s?

Xiaomi 11T 5G vagy Samsung A52s?

Figyelt kérdés
Melyik miért?

2022. márc. 17. 09:25
A kérdező szavazást indított:
Xiaomi 11T 5G
Samsung A52s
20 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:

Mire kell?

Csak mert konkrétan a xiaomi mindenben jobb, egyedül processzorban más van benne. Viszont ezt csak akkor érzed meg, ha fullos játékokat akarsz tolni. Ha ez nem áll fent akkor xiaomi mindenképpen!

2022. márc. 17. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Az a processzor ami a xiaomi-ban van sokkal erősebb, mint a snapdragon 780-778g ami a galaxy a52-Ben van. A xiaomi dimensity 1200 processzora közel azonos szinten van a snapdragon 870-el. Minden tulajdonsagaban jobb a xiaomi
2022. márc. 17. 22:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha a xiaominak képernyőbe lenne az ujjlenyomatolvasója nem gondolkoznak a választáson
2022. márc. 17. 23:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg örülj, mert veszettül drágább egy olyanba a kijelző csere mint amúgy.
2022. márc. 18. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:

fontosak az adataid?

-nem. hát akkor xiaomi

-igen. samsung.

2 éve vagyok xiaomi user, de soha többet. több adatot lopnak mint bárki más+

a legszarabb fos a miui.

2022. márc. 19. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Szoftveresen stabilabb & hosszabb ideig lesz támogatott a Samsung.. + 20ezer Ft.-tal olcsóbb most,mint a Xiaomi,ezért én mindenképp az A52s 5G-t választanám,még akkor is,ha paramétereiben talán vmivel jobb telefon a 11t.
2022. márc. 20. 12:45
 7/8 anonim válasza:
Engem leggevésbe sem zavar, ha adatokat lopnak tőlem. Felőlem aztán annyi adatot lopnak amennyit csak akarnak. Én személy szerint szeretem a miuit, mert nincsen túl komplikálva. Viszont az már elég zavaró, hogy képesek voltak alap appokba, mint pl a zenelejátszó, reklámokat tenni. Van, hogy mielőtt elindítanék egy zenét, komplett reklámfilmet kell végignéznem.
2022. márc. 20. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Zenelejátszó. Oké
2022. márc. 22. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!