Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone használhatatlan szerint...

IPhone használhatatlan szerintetek?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szó nincs róla, hogy használhatatlan lenne.

Az, hogy nekem az egész Apple-világ nem tetszik, az egy másik kérdés. De ettől még használható.

"Akkor is az szerintem nem tud többet szerintem mint egy androidos telefon!"

Ezt nem vonom kétségbe. Bár egy mai eszköz "tudása" jóval inkább a feltelepített szoftveren, és az azt használó személy képességein múlik.

Amúgy meg mi ez az összehasonlítás? Ami már annyit tud, mint egy androidos eszköz, az bőven használható.

"Számomra akkor is az!"

Te nem tudod használni. Felfogtuk. De ebben mi a kérdés?

Egyébként ha már az Apple-t akartad szidni, tucatnyi más, relevánsabb érvet felhozhattál volna. Előhozakodhattál volna az ökoszisztéma zártságával. Vagy a javításhoz való jog korlátozásával. Vagy azzal a bizonyos belassítós botránnyal. Vagy a túlárazottságával. De neked sikerült pont azt előkapnod, ami totálisan nem igaz.

Gratulálok!

2022. márc. 16. 09:16
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Én 2x is megpróbaltam az iost, először se vel majd iPhone 8 al. Szinte klausztrofób érzésem volt a zártságától, rootolni sem lehet...
2022. márc. 16. 18:46
 13/14 Bellatrix:3 válasza:
100%
Én így vagyok az Androiddal számomra az használhatatlan. 🤔 Nem vagyunk egyformák. Mindenki használja azt ami neki jobban megfelel még jó, hogy lehet válogatni.
2022. márc. 16. 19:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Az Iphone (na nem azért mondom mert annyira imádom Amerikát meg a termékeiket), az egyik, hanem a legjobb telefon amit kaphatsz. Én négy éve használom az Iphine-t és nem volt rá panaszom.
2022. márc. 16. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!