IPhone 13 kamerája ennyire rossz napos időben?
Újan vásárolt iPhone 13 lencséje nagyon dúrván töri a fényt. Tudom hogy ez egy természetes dolog (egy bizonyos szintig), de ez már rendesen csúnyának mondható. Elfogadhatatlan egy majdnem 1000 eurós telefonnál.
Akkor jelentkezik a probléma ha egy bizonyos szögből süt rá a nap, de ennyire durva nem szabadna legyen szerintem. Egy alsókategóriás android telefonnal is ugyan ezt a szöget leteszteltem, de a végeredmény nem ilyen csúnya, sőt alig látszik egy apró csík rajta.
Már tapasztaltatok hasonlót? Hibás lenne a lencse?
Mit vártál? Meleg hógolyót? Nappal szembe fotózva még egy tükrös gép is megküzd. A MILC gépemen is van ennyi vignetta...
Egy kevésbé megvilágított szobában a kamerába sütő erős fény sajnos ilyen... te is hunyorognál nem?
Amúgy a lencse nincs összetapogatva?
Amm te megtörölted azt a lencsét? Mert sztem látom rajta az ujjlenyomatod.
Az olcsó kamerának kicsi szenzora és lencséje van és nem nagyon tud megtörni rajta így a fény, ez minden normális kameránál jelen van, figyelni kell rá ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!