Iphone jailbreak?
Nem telepíti újra a jailbreak, de védtelenek lesznek az adataid, úgyhogy mindenképpen csinálj egy biztonsági mentést.
Főleg azért, mert ha rosszul sül el valami a jailbeark miatt, akkor csak úgy tudod törölni a jailbreaket, hogy visszaállítod a készüléket, tehát törlődni fognak az adataid és csak a mentésből lehet majd visszaállítani őket.
Az esimet nem tom... elvileg semmi gond nem lehet miatta.
Tényleg nem rossz szándékú kérdésem lesz most, ne értsd félre...
De ma már mi értelme a Jailbreak-nek?
Nincs (már, illetve még) annyi alkalmazás crackelve - iOS-re - ahhoz hogy megérje ilyen szintű veszélynek kitenni személyes adataidat, de nyilván nem az én döntésem, csak egy jó tanács :D
Szerintem nem érdemes ezzel szórakozni csak azért hogy mondjuk ingyen legyen a GTA vagy reklámmentes legyen "ingyen" a Spotify mivel rengeteg-rengeteg veszélyt hordoznak magukkal ezek a tört appok (akár Jailbreak-elt iOS-ről akár Androidról beszélünk, a helyzet ugyanaz).
Nyilván tudom, a testreszabási lehetőségek is megnőnek amennyiben feltöröd az iPhone-od, de biztos hogy megéri ezért kockáztatni a mindennapos használat során féltve őrzött (akár több százezer forintos) iPhone-od, illetve az azon lévő adatokat pár ilyen apróság miatt, illetve pár ezer forinton spórolás miatt?
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!