Megéri realme GT master mobiltelefon megéri?
100 ezer forintba kerül.
Ebben az ár kategóriában van jobb mobil?
Ami megfogott ebben a mobilban a super amoled 120hz.
Annyit tudok,hogy elvileg kamerája kicsit gyenge.
30-35 perc alatt feltölti a gyors töltés.
Jó az iPhone SE2020, nekem is az van, de annyi pénzért az A52S 5G sokkal jobb. A méret miatt jobb csak a SE2020, mondjuk az nekem éppen elég indok, de nem vagyunk egyformák.
Kérdésre visszatérve, igen, jó vétel 100K körül.
De a kamerájától nem fogsz elájulni, ezért szoktuk az A52S-t ajánlani kicsit többért, ha ez nem fontos akkor nem kapsz jobbat annyiért.
De most ki kérdezett iphoneról?
😅 Főleg hogy amit te mondasz, nem 100k Ft..
Hogy lenne már igaz?
Meg mi az hogy andoridot semmiképp ne vegyen?😂🤦♀️
Ha olyan szar lenne akkor mindenki iphonét hasznalna, de érdekes, a fél világ androidot használ és semmi baja vele😂
Iphone fanatikus
haha Iphone fanatikus.
Négy évig használtam androidot (megjegyzem borzasztóan lassu volt és egy 2 perces vidót is alig akart betolteni.)Plusz nem azért volt meg négy évig mert annyira fajintos volt, csak nem volt abban az árkategóriában jobb. 4 éve használok Iphonet és imádom. Na persze nem mondom hogy az ossszes android kaka, de nekem nem volt jo a tapasztalatom.
Nekem ilyen van, a 8/256-os verzió, én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Szoftvere felhasználóbarát, stbail.
Samsung Galaxy A71-et használtam előtte, és a Realmet jobb minőségű, jobb telefonnak érzem. Az A71-nek a főkamerát leszámítva a többi kamerája jobb volt, szinte minden másban a GT Master jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!