Csak szerintem menő hogy 21óra 40 perc a rekord telefon képernyő időm? Szeretnék majd egyszer egy 24 órásat is! Amúgy átlagban egy nap 16-20 óra között szokott lenni..
"Aztcsinalokamitakarok"
Pontosan.Csak senki nem kíváncsi rá.
Szerintem nem menő.
De dicsekedni lehet vele.
Ahogy bármivel ami extrém sok (vagy esetleg kevés).
De van egy kínai közmondás miszerint sose dicsekedj, mert mindig jön valaki aki ismer...
„Csak szerintem menő hogy 21óra 40 perc a rekord telefon képernyő időm?”
Tipikus mai, végtelen buta ember. Most mit akarsz ezzel, senkit nem érdekel? Egyáltalán nem vagy „menő”, egy hatalmas senki vagy és az is maradsz.
Hiába írsz privátot és személyeskedsz miszerint semmit sem értem el az életben...
Ne magadból indulj ki - A telefon nyomkurászása aztán hatalmas érdem, komoly életcél elérni a 30 órát!
Tudod, mások dolgozni járnak, és pénzt keresnek, hogy olyan jelentéktelen célokat is elérjenek, mint pl. saját lakás, utazás, családalapítás, stb.
Ha ezek egyikére sincs szükséged, és az a célod, hogy életed végéig a szüleid nyakán élj, amíg ők eltartanak, akkor nyugodtan tűzz ki magad elé ennél komolyabb célt, mondjuk 72 óra folyamatos telefonsimogatást, vagy inkább egyáltalán le se rakd!
Ne aludj, ne fürödj, mert akkor nem tudod nyomkodni azt a sz@rt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!