Ismeretlen telefonszámok vannak a telefonkönyvemben. Valakivel történt már ilyen?
Figyelt kérdés
A SIM kártyám nem lett kicserélve és más kezében nem volt a telefonom mégis van 3 számomra ismeretlen telefonszám hozzájuk tartozó névvel a telefonkönyvemben2022. márc. 11. 22:03
11/14 A kérdező kommentje:
#9 Ez is megfordult a fejemben viszont a 3 kozott csak egy magyar szam van
2022. márc. 12. 09:24
12/14 anonim válasza:
11# Ebben az esetben - hogy nem elég hogy gyanús a bekerülésük de nem is magyarok - én leprinscreenelném, plusz kiírnám őket és utána törlés ki a telefonból!
Kicsit más : engem pl Holland szám hívogat, sosem veszem fel.
Nem vagyok paranoiás de ki tudja hogy mi lehet a háttérben.
Milyen nemzetiségű nevek?
Rájuk kerestél interneten?
Munkahely, szakma, kor, iskola szerint esetleg kiderulhet hogy ismered őket stbstb
13/14 anonim válasza:
Szerintem valami Android hiba. Nekem az Android 9 csinált olyanokat hogy full más számokat rendelt nevekhez.
Hívtam a havert, valaki más vette fel. Hívtam anyámat,más vette fel.
Full random, de bementem. A névjegyzékbe ott meg stimmelt a szám
14/14 A kérdező kommentje:
#12 Nem valami egyedi nevuk van szoval hiaba keres ra az ember nem sokra megy vele. Van egy Shahzad, Michel es egy Ben Mathias nevu ezek kozul csak az egyik 70-es szam
2022. márc. 12. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!