Valahogy meg tudom nézni hogy egy szám az én számomat letiltotta-e? Hívásomra egyből kisipol és: "A hívott szám jelenleg nem elérhető, próbálja meg később a hívást" üzenet. (Bővebben lenn)
Ismerős szerint ha letiltott volna a szám amit el akarok érni akkor vagy kisipolna, vagy foglaltat jelezne de szerinte nem mondaná hogy "próbálja meg később a hívást"..
Szerintetek?
Előfordulhat hogy a hétvége miatt ki van kapcsolva akit el akarok érni de gyanús, remélem nem vertek át, korrektnek tűnt a dolog.
Nincs ilyen szolgáltatás. Hívogasd többször, aztán meglátod.
Ha átvertek, akkor meg a rendőrséget hívd.
Ha pl. én letiltom a számod, te ugyanúgy tudsz hívni, egy rövid kicsengés is hallatszik nálad, majd foglalt jelzést kapsz.
Az megint más hogy eldobós simről telefonálva kötöttél valakivel üzletet, és eljött az ideje hogy megszakítsa veled a kapcsolatot.
Én is jártam hasonlóan mint te, a rendőrség tehetetlen ha a szabálysértési értékhatár alatt marad az ügylet, magyarul ilyenkor cumi van.
Ha esetleg utaltál, vonasd vissza a bankkal ha még lehet, de éltalában nem lehetséges annak a beleegyezése nélkül, akinél landolt a pénzed, és ki sem adják az adataid. Tanulópénz jelzővel lehet illetni az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!