Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha bekapcsolom az iPhone...

Ha bekapcsolom az iPhone 11-em akkor felfogja ajánlani, hogy milyen verziós legyen? Bővebben alul

Figyelt kérdés

Szóval ma vettem egy iPhone 11-et és ha felnyitom akkor felfogja ajánlani, hogy iOS 12, iOS 13, iOS 14 vagy iOS 15 legyen a verziója?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat.

2022. márc. 6. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, Almás telefonoknál csak felfele mehetsz a frissítésekben.

Ha iOS 12 van még rajta amit erősen kétlek akkor csak ios 15.3 ra tudsz frissíteni, semmi másra.

2022. márc. 6. 15:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2022. márc. 6. 15:48
 3/6 A kérdező kommentje:

És még azt kérdezhessem meg, hogy az iOS szót, úgy kell ejteni ahogy írjuk vagy máshogy?

Ha máshogy akkor kérem valaki írja le nekem ide, hogy hogy kell ejteni.

Mert eddig csak androidos telefonom volt és nem tudtam olyan sokat az iPhonekról 😅

2022. márc. 6. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Magyarosan kiejtve nem nagyon hallottam a szót, de lehet csak a környezetem miatt.

Angolul fonetikusan "ájóesz"

2022. márc. 6. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Magyar nyelvterületen jó lesz az ios-nak ejtve is :D

Az iPhonera mindig csak a legújabb iOS telepíthető fel. Ha megjelenik egy frissítés akkor addig cseszeget a telefon, hogy inkább frissíteni fogsz.

De nincs is ezzel baj, mert minél frossebb, annál jobb. Sokan nem így gondolják, de ők rántotthúst is patintott kőbaltábal szeletelik.

2022. márc. 6. 16:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2022. márc. 6. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!