Okostelefonba kell SIM kártya ha csak a GPS-t használnám?
100 éves Telenor (YETTEL)
100 éve nem volt még Yettel
miért kell 2 egyforma sim kártya?
"...GPS-t vagy WAZE-t akarom használni akkor is bele kell helyezni a SIM-kártyát?"
Nos amennyire én tudom a WAZE egy internet alapú szolgáltatás.
Ha ez így van, akkor a használatához internet kapcsolat szükséges.
Ha a készülékben nincs SIM kártya akkor az internet kapcsolat max WiFi-n keresztül valósítható meg. Ám ha úton vagy akkor a folyamatos WiFi kapcsolatot valószínűleg nem tudod biztosítani.
Egyéb navigációs szoftvert ami csak GPS-t használ és a készülékben van GPS vevő elvileg használhatsz SIM és internet nélkül de még sosem próbáltam... .)
"ha csak a GPS-t vagy WAZE-t akarom használni akkor is bele kell helyezni a SIM-kártyát,"
Annyira szép lenne a világ, ha lehetne tudni, hogy a népek mégis mit értenek a "gps" szó alatt! De részletezem: maga a gps vevő működik sim kártya nélkül is, csak tovább tart a kezdeti pozició beszerzése.
A Waze internetes szolgáltatás, a lényege a friss adat, tehát nem fog működni sim és mobilnet nélkül.
"vagy okostelefonba valami speckó kártya kell?"
Évek óta nanosim kell beléjük, a szolgáltatónál is ezt kapod már jó ideje. Ha az eddigi simed elég régi, lehet hogy nem törhető ki belőle a nano méret, ez esetben a szolgáltatód cseréli.
"vagy lehet 2 sim kártyám ugyanazon telefonszámhoz? ha épp hívnának, mind a két telefon csörögne?"
A szolgáltatás neve: multisim, a továbbiakat megtalálod a szolgáltatód weblapján.
az átlag nem, de azért átlag mert sokan sosem ejtik el...
nyakba kell akasztani, akkor nem tud leesni csak veled együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!