Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudnám eladni a Samsung...

Hol tudnám eladni a Samsung Galaxy S21 eszközöm?

Figyelt kérdés
Teljesen jó állapotban van, egy karc sincs rajta, gyors, szimplán azért szeretném eladni mert ezelőtt iPhone telefonom volt, és kipróbáltam az androidot, de nem jött be. Milyen oldalon próbáljam meg eladni illetve mennyiért? En szeptemberben 260e ft-ért vettem.

2022. márc. 5. 23:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
Debrecenben
2022. márc. 6. 00:52
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Hallottál már a jófogásról?
2022. márc. 6. 01:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Nyilván felraktam minden ilyen helyre.
2022. márc. 6. 08:00
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Akkor mi a kérdés?
2022. márc. 6. 08:04
 5/11 anonim ***** válasza:
15%
ez egy felesleges kérdés volt xxdddx
2022. márc. 6. 08:43
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

kinek nem tetszik Debrecen?

hát tudom én? hol lakik a kérdező?

2022. márc. 6. 10:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Meghirdeted 200 ezerért azt ha nem viszik akkor lejjebb viszed az árat :)
2022. márc. 6. 10:04
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

gyorsabb ha meghirdeti licitálással és aki a legtöbbet ajánlja az viszi.

van hogy a többszörös kikiáltási áron kellnek el értékek.

2022. márc. 6. 10:09
 9/11 anonim ***** válasza:
72%

Az ilyen tech kütyüket a legjobb, ha Harvderaprón hirdeted meg. Egyrészt értékelős a weboldal, így könnyebb kiszűrni a csaló/furi vásárlókat, illetve sokkal jobban megtalálják a hirdetésedet, mert be tudod kategorizálni a telefont a megfelelő helyre (mobil, Android, Samsung, Samsung S széria, S21). Kiemelések sem drágák, ha esetleg szeretnéd mihamarabb eladni.

Egyébként ha Te vagy az, aki egy rózsaszínes jellegű S21 128gb-ot hirdetett meg Veszprémben Facebook Marketplace-en (csak tipp, mert ott is szeptemberi vásárlás volt, és iPhone-ra akar visszaváltani), akkor szerintem korrekt az ár, és a hirdetés leírása is. De a Prohardveren van egy fórum, ahol eladó cuccokat áraznak be, szóval felteheted ott kérdésként, mennyi most a reális ára: [link]

2022. márc. 6. 14:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek:)
2022. márc. 6. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!