Érdekelne engem, hogy csak én hívom a vodafonet 2 óra hosszáig vagy másnak sem hajlandóak felvenni?
Figyelt kérdés
Elegem van a VODAFONEBÓL!!!! Akárhányszor hívom őket több óra mire felveszik! Miért? Tegnap este 5-7:30-ig tartottam és csak jött a szöveg…. “Hívása fontos számunkra…” annyi számlát küldtek nekem, hogy csuda két évi számlám összesen nem volt ennyi…. És fel sem veszik a telefont….2022. márc. 4. 09:33
1/7 anonim válasza:
Nemtudom nekem 13 percet kelett varni csak.
2/7 A kérdező kommentje:
Most már 57 perce tartom….
2022. márc. 4. 09:49
3/7 anonim válasza:
Mi is már volt, hogy 2 órát vártunk. Volt amikor szerencsére "csak" egyet.
4/7 anonim válasza:
Sohasem lehet elérni őket, egy szar az egész.
Nagyon leadtak a szinvonalból.
A yettel viszont jó
5/7 anonim válasza:
Én is kimentem főzni közben a konyhába, kihangosítottam a telefont, és kb. fél óra múlva szólt csak bele valaki.
7/7 anonim válasza:
"este 5-7:30-ig tartottam "
2 óra után automatikusan bontja a vonalat, képtelenség hogy te 2.5 órát vártál.
Amúgy annyian telefonálnak mindenféle idióta kérdéssel amit simán ki tudnának maguk is keresni a neten, vagy elintézni az appban (pl számlatartalmat elolvasni ugye), hogy tökre lefoglalják a vonalakat. Több tucat ügyintéző dolgozik egyszerre egyébként.
Lehet én vagyok kivételes de nekem mindig felvették pár perc után, mondjuk volt annyi eszem hogy pl szombat délután hívtam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!