Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdekelne engem, hogy csak én...

Érdekelne engem, hogy csak én hívom a vodafonet 2 óra hosszáig vagy másnak sem hajlandóak felvenni?

Figyelt kérdés
Elegem van a VODAFONEBÓL!!!! Akárhányszor hívom őket több óra mire felveszik! Miért? Tegnap este 5-7:30-ig tartottam és csak jött a szöveg…. “Hívása fontos számunkra…” annyi számlát küldtek nekem, hogy csuda két évi számlám összesen nem volt ennyi…. És fel sem veszik a telefont….

2022. márc. 4. 09:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Nemtudom nekem 13 percet kelett varni csak.
2022. márc. 4. 09:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Most már 57 perce tartom….
2022. márc. 4. 09:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi is már volt, hogy 2 órát vártunk. Volt amikor szerencsére "csak" egyet.
2022. márc. 4. 09:51
 4/7 anonim válasza:

Sohasem lehet elérni őket, egy szar az egész.

Nagyon leadtak a szinvonalból.

A yettel viszont jó

2022. márc. 4. 10:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is kimentem főzni közben a konyhába, kihangosítottam a telefont, és kb. fél óra múlva szólt csak bele valaki.
2022. márc. 5. 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert a seggünket vakarjuk....
2022. ápr. 20. 14:43
 7/7 anonim ***** válasza:

"este 5-7:30-ig tartottam "

2 óra után automatikusan bontja a vonalat, képtelenség hogy te 2.5 órát vártál.

Amúgy annyian telefonálnak mindenféle idióta kérdéssel amit simán ki tudnának maguk is keresni a neten, vagy elintézni az appban (pl számlatartalmat elolvasni ugye), hogy tökre lefoglalják a vonalakat. Több tucat ügyintéző dolgozik egyszerre egyébként.

Lehet én vagyok kivételes de nekem mindig felvették pár perc után, mondjuk volt annyi eszem hogy pl szombat délután hívtam őket.

2022. máj. 20. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!