Ezt hogy értelmezzem, jól van így beállítva?
2022. márc. 4. 03:44
1/2 anonim válasza:
Ha az a célod, hogy az adott webhely hozzáférjen a kamerádhoz, mikrofonodhoz (felvételt készíthessen), a pontos helyadataidhoz, akkor igen, jól van beállítva.
2/2 anonim válasza:
Attól függ hogy mit szeretnél elérni.
A helyrajzi adatok például jól jönnek akkor ha időjárást nézel mert automatikusan azt az időjárást hozza be ahol éppen van, nem kell beírni várost stb. Vagy akkor is jól jön ha térképpet használsz.
Mikrofon és kamera az én telefonomon levan tíltva mert ha valakivel beszélni akarok vagy videó chatelni akkor én más alkalmazásokat használok. Szóval én ezt a kettőt letíltanám.
A javascript pedig kell, az úgy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!