Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meg karcolódót a memória...

Near kérdése:

Meg karcolódót a memória kártya mit tegyek?

Figyelt kérdés
nem tudom hogy csak az egyik nap nem olvasta be a memória kártyát és megnéztem és látam hogy karcos mit tegyek???
2010. szept. 12. 16:40
 1/4 A kérdező kommentje:
a memória kártya 1GB micro sd kártya
2010. szept. 12. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Kuka és vegyél újat, mást nem igazán lehet tenni.
2010. szept. 12. 18:13
 3/4 anonim válasza:

hi

bocs az értetlenkedésért, de hol karcolódott meg? A memokártya nem optikai alapú nem, árt neki a karc. ott más probléma kell legyen. inkább érintkezési jellegű hiba szokott felmerülni, pl ha a csatiját kézzel simogattad zsíros lett. Kontakt sprayt neki, egy próbát megér. Ha meg nem kell már, írj privátot, megadom a címem, és küld el nekem. Ki ne dobd!

2010. szept. 12. 22:20
 4/4 A kérdező kommentje:
hello kösz a válasz meg robáltam de igy sem ment amúgy az arany fejü része karcolodot meg. Ha elküldöm mitcsinálnál vele? És nem tudod hol lehet Kaposváron 4gb-os memoria kártyát olccson?
2010. szept. 13. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!