Samsung Galaxy Grand Prime telefont, iPhone 5 telefont és egy Sony Xperia S.P telefont mennyi pénzért vesznek vissza telefonosnál?
Figyelt kérdés
Én Szlovákiában lakok, Pozsonyhoz közel pontosabban Bősön (Gabčíkovo szlovákul) és ott magyarul beszélnek és ott euró van.
A Samsung Galaxy Grand Prime telefon kb. durván 9 éves, az iPhone 5 telefon kb. ez is durván 7-8 éves, és a Sony Xperia S.P telefon kb. ez is durván 8-9 éves lehet. De amúgy semmi bajuk nincs, mert volt rajtuk védő üveg mindig meg én vigyázni szoktam a telefonokra és jól müködnek nem fagynak le.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2022. márc. 2. 08:14
1/6 A kérdező kommentje:
Ezért mivel Szlovákiában lakok légyszi aki megírja, hogy kb. mennyi pénzért veszik vissza ezeket a telefonokat az kérem próbálja meg kiszámítani euróba. Ha nem tudja akkor írja le forintba majd én megpróbálom kiszámítani. ( Nem vagyok jó nagyon fornit számolásba 😅 )
2022. márc. 2. 08:16
2/6 Morzsi007 válasza:
Szerintem ezekkel nem tudsz mit kezdeni. Nagyon régi telefonok.
3/6 A kérdező kommentje:
Valaki esetleg tud valamilyen más választ?
2022. márc. 2. 10:30
4/6 A kérdező kommentje:
Légyszi
2022. márc. 3. 09:10
5/6 anonim válasza:
Hát öregem szerintem ingyen Max 5-10 ezerért ha beveszik egyáltalán.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem baj legalább az is valami
2022. márc. 5. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!