Hogyan lehetne kimenteni az adataimat a telfonról?
Üdv mindenkinek.
Sajnos egy baleset során összetörött a mobiltelefonom kijelzője. Egyáltalán nem működik az érintőképernyő, viszont az órát látom rajta, valamint a néhány értesítést is. Az a baj, hogy ha rákötöm számítógépre, akkor ki kellene választanom, hogy fájlátvitel, vagy média...stb. Mivel az érintőképernyő nem működik így nem tudom számítógépre lementeni az adatokat. A fényképeim fel a telefonmemóriába vannak elmente amiket szeretnék valahogy átmenteni a számítógépre. Van erre valamilyen megoldás? A telefonkészülék típusa, Huawei P30 Lite.
Ha tud otg-t, dugj bele egy egeret USB-C átalaktítóval. Ennek segítségével engedélyezni tudod a fájlátvitelt.
Üdv.
Persze
Ugyanúgy fogod tudni használni minden funkcióját a telefonnal egérrel is.
De éppen az ilyen okok miatt kellene biztonsági mentést csinálni néha. Tudom, addig senki sem csinál, ameddig nincs rá szüksége, aztán meg már lehet késő.
(#2 voltam)
"Egy Z betűt kéne rajzolnom"
Egérrel bármilyen betűt rajzolhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!