Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Névjegyek eltűntek?

Baltaarcúu kérdése:

Névjegyek eltűntek?

Figyelt kérdés
Android 11-es rendszerről van szó,egyszercsak nézném a névjegyeket és sehol semmi.Kitörölte a rendszer?SIM kártyára mentettem el a neveket úgy emlékszem,nem is volt sok...Ezt hogy,miért csinálta a teló?

2022. febr. 25. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"ki kukáztad"

Kipróbáltam, nem egy gombnyomás törölni az egészet, és akkor is csak a telefonról törlődik, a kukában megtalálható az összes, az online felületen a kontaktok továbbra is megmaradnak.

De nekem egyik sem volt. És nem töröltem semmit, hanem reggel amikor hívtak, nem jelezte ki a hívó nevét. Akkor néztem, hogy azért, mert nincsenek kontaktok. Este még megvolt.

2022. febr. 26. 18:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Pont így jártam 11-es...úgyhogy szépen fogtam tollat,papírt és kiírtam mindent.:D
2022. febr. 27. 11:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyzem, ha lenne gugli szinkronod, akkor pár kattintással kimenthetnéd az egészet egy táblázatba. Akárhányszor.
2022. febr. 27. 13:53
 14/15 anonim ***** válasza:

"Megjegyzem, ha lenne gugli szinkronod,"

Nekem volt, nem ez volt a lényeg, én a munkámból kifolyólag nem otthon voltam, és 4 napig kellett volna várnom hogy az otthon tárolt mentésből visszaszedjem, hiszen ahogy előbb is írtam róla, és elkerülhette a figyelmed, a gugli szinkron sz@rt sem ért.

Aztán mikor hazakeveredtem, megnéztem, az otthoni gépen lévő mentés köszöni jól van, és frissítettem újra, mert tavaly nyár óta változott a kontakt lista (jelenleg 502 névjegy).

Azóta a készüléken is van egy mentés, plusz online.

Nem is írtam volna róla valószínűleg ha otthon történik, hanem összedugtam vola a pc-vel, és 5 perc múlva már talán el is felejtem a dolgot.

2022. febr. 27. 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mentsd le az összes névjegyet egy .vcf fájlba, amit tegyél el jó helyre és azt nagyon sokminden tudja importálni.
2022. febr. 28. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!