Okostelefon jelszót kér, nem tudom használni. Mi lehet a baja?
Ma szelfibottal készítettem fényképeket már az elején is probléma volt, mert állandóan kilépett a fényképezőből. Amikor hosszabban nem fotóztam energia takarékos módra kapcsolt, utána mikor újra beléptem volna kérte, hogy adjak meg jelszót ami 4 karakter kell legyen abból 1 betű.
Adnék is - bár nem tudom miért kéri -, de nem mutat karaktereket, hogy bepötyöghessek és kitaláljak egy jelszót. Csak a kurzor látszik és a panel ahová be kéne írni, de nem hoz fel hozzá "billentyűzetet" hogy beírhassam... Mi lehet ezzel a telefonnal? :(
Még kikapcsolni se engedi magát, ahhoz is ezt a jelszó megadást kérné...
Csak segélyhívást engedne.
Androidos telefon.
Ma szoftverfrissítése is volt. De már előtte és utána se tudtam fényképezni hogy ki nem lépett volna magától. Utána történt mindez...
Mi lehet a baja szerintetek? Kukázhatom?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
"Még kikapcsolni se engedi magát, ahhoz is ezt a jelszó megadást kérné..."
nyomd addig a bekapcsológombot, ameddig el nem sötétül a kijelző. ekkor engedd fel, és a telefon újra fog indulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!