Rendelt már vki azolcsosag.hu-ról mobilt vagy mást, mik tapasztalatok?
Mennyire éri meg itt vásárolni,mennyire megbízható az oldal és a mobilok amiket forgalmaznak?
A mobilok mennyi ideig bírják,jól működnek?
Én már vásároltam még a nyáron. Abefizetéstöl számolva 31 nap meg kaptam a telot. Természetesen türelmetlenkedtem, mert nem 2-3hét, mint igérték. Írtam nem válaszoltak telefont nem vették fel. Lényeg viszont hogy meg kaptam. De nem sokáig örültem neki. Megbizhatatlan volt, Magától ki kapcsolt. Nem lehetett használni. Már kuka. Igaza van annak, aki azt írja kínai vacak. Garancia, kinél?
Még egyszer nem vágnák bele.
Üdv
Hello,
Sajnos nemrégiben rendeltem.
Mindenesetre, aki rászánja magát, hogy vásárol, tőlük az számítson rá akár sokba kerülhet. Én esetemben bejött vám áfa, küldjek befizetés igazolást. Nem érdekli a vámot azolcsoság én érdeklem, elküldött befizetést nem fogadták el, értékelték azután szabtak nekem fizetni valót. Persze ezek intézése időbe telik. Az árut tárolják ezután tárolási költséget számoltak fel. Végül még annyit fizettem, mint már előtte. Nagyon meggondolásra ajánlom az itteni vásárlást. Azolcsoság. hu, nem segít, semmiben sem azt mondják nem tőlük vásároltam, hanem hongongból
CSALÓ BECSAPÓ BANDA!!!
NE RENDELJ TŐLÜK SOHA!
Nem adnak számlát, csak igérgetnek <-ADÓCSALÓK
Más telefont küldtek, nem azt amit rendeltem. <- CSALÓK
Garancia? Bele sem merek gondolni!
Azóta még az email-email-eimre sem válaszolnak.
Kényes kérdés az adócsalás...
VIGYÁZZ csalók!
Más terméket kaptam, mint rendeltem.
Email-ra nem válaszolnak.
Vigyázz velük!
De inkább tedd felejtőre!
Én is rendeltem.
Az relatív hogy kinek mi éri meg. A mobilokat nem ők forgalmazzák, hanem csak közvetítők (ők is rendelik vhonnan). Így inkább azon múlik, melyik márkát/típust választod ki. A Doogee mobilok például bírják, jól működnek.
Vagy megrendeled magadnak Aliexpressről, kitanulod pénz és idő árán hogy melyik ottani eladótól érdemes, vagy pár ezer forinttal drágábban megveszed azolcsosag.hu-ról. Nekem nem volt kedvem és időm se böngészni, de kocka uncsitesóm meg éjjel-nappal a neten lóg, ő mindent magának rendelget. Ízlés kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!