Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van szükség downgrade-re?

Miért van szükség downgrade-re?

Figyelt kérdés

Elrontják az újat?

Nem értenek hozzá?

2022. febr. 19. 23:48
 1/8 Vortrex ***** válasza:
A kevesebb néha több
2022. febr. 19. 23:55
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Ez elég kevés volt magyarázatnak.
2022. febr. 19. 23:58
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

Doszkát kérdezd, neki az a becsípődése, hogy 6 éves telefonon 10 éves appokat használ :D

Egyébként többféle oka lehet a downgradenak. Van amikor tényleg hiba van az új rendszerben, appban és emiatt szeretne valaki visszatérni a korábbi verzióra. Vagy az új verzióban már nem érhető ez egy olyan funkció ami tetszett, vagy hasznos volt.

2022. febr. 20. 00:08
 4/8 A kérdező kommentje:

"Vagy az új verzióban már nem érhető ez egy olyan funkció ami tetszett, vagy hasznos volt."

Sebezhetőségben ez nem hátrány?

2022. febr. 20. 00:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Sebezhetőségben minimális hátrány, de esetleg ipari/üzleti közegben egy belső app igényelheti a régebbi ős verziót, pl: nálunk a cég most cserélt kézi szkennereket a régi szkennerek Android 4.1-et futtatak , az újak pedig 10-et. A raktár appot viszont a gyártó 5.0-ig támogatta, így 10 -es Droidon már nem fut. Úgy lett megoldva a probléma,hogy a vadiúj szkennerek operációs rendszere downgradelve lett Android 5.0-ra.
2022. febr. 20. 01:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Előfordul, hogy egy-egy alkalmazás frissítését olyan szinten elcseszik, hogy az alap funkciók sem működnek normálisan.

Ilyenkor az eggyel korábbi verzió használata megoldhatja a problémát, amíg nem jön ki egy újabb frissítés, amiben már javítják a hibát.

#3 nettó hülye vagy, egy sóval sem mondtam sehol, hogy ősi alkalmazásokat használok.

Hiába sorozol privát üzenetekkel

(Amit sajnos adatvédelmi okokból nem másolhatok ve) , nincs igazad.

2022. febr. 20. 07:31
 7/8 Vortrex ***** válasza:

Nem értem mit kell ezen megint megmagyarázni, bármilyen új rendszernek lehetnek olyan hibái/ hiányosságai, amitől egy adott téren rosszabbul teljesít, aztán amikor ez problémát okoz, akkor visszatérnek az előző verzióhoz....

Amikor kijött a Windows 8, és egy okádék volt a kezelőfelülete, mindenki visszaállt Windows 7-re. Amikor meg kijött a Windows 10, és a driverek, softwerek fele nem működött, ugyanúgy visszaálltak Win 7-re. Nagyon bonyolult, soha ki nem találtad volna.

2022. febr. 20. 08:08
 8/8 anonim ***** válasza:

"Sebezhetőségben ez nem hátrány?"

Dehogynem!

"Hiába sorozol privát üzenetekkel"

Az nem én vagyok!

Én csak néha csipkelődöm veled itt a nyílt színen. Utoljára talán pár hete említettelek meg egy hasonló témánál. Privátot még sosem írtam. 3-as voltam.

2022. febr. 20. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!