Segítene valaki? Megbolondult a viberem!
Bekerült egy memória kártya a telefonomba, azt megformáztam, vagy mi. Elvileg minden ugyanúgy működik, kivéve a Viber! Az összes partnerem profilképe eltűnt, valamint a sajátom is! (A névjegyeknél ott vannak a fotók továbbra is.) Ezen kívül nem férek hozzá a gifekhez, valamint a meglévő matricáimhoz se, amiket egy napja próbál betölteni. Már inkább lemondanék róluk, mert így csak az aksit meríti, de leállítani se tudom 😟
A legfontosabb a profil képek visszaállítása lenne. Tud valaki megoldást? Mit csináljak? Lassan megőrülök!
Nincs több kártyám. Annak kéne működnie, amire most rapakolt egy csomó mindent. Azzal mire megyek,ha egy tök üres kártyával működik? Ha túl lassú a sebessége, akkor előbb-utóbb gondolom, történne valami, de tegnap óta semmi. Egyetlen ember képe maradt meg, ő már az elején is ott volt. Ahhoz nem volt lassú?🤔
#1! Kipróbáltam. Kártya nélkül se, visszarakva se jött vissza.😟
Érted amit írtam? Ha sérült a kártya akkor az eredményezhet adat vesztést. Szintén okozhat adatvesztest régebbi lassú írási sebességű kártya is. Egy fizikálisan sérült kártya akár fizikálisan is károsíthatja a telefont az olvasó egységen keresztül, találkoztam már beragadt kártya által összekuszált olvasótűkkel amik rövidre zárták a teló alaplapjat is.
A pontos diagnózishoz látni kéne a telót és a kártyát is. Ha elfogadsz egy tanácsot, vidd szervizbe ott megmondják mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!