Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítene valaki? Megbolondult...

Segítene valaki? Megbolondult a viberem!

Figyelt kérdés

Bekerült egy memória kártya a telefonomba, azt megformáztam, vagy mi. Elvileg minden ugyanúgy működik, kivéve a Viber! Az összes partnerem profilképe eltűnt, valamint a sajátom is! (A névjegyeknél ott vannak a fotók továbbra is.) Ezen kívül nem férek hozzá a gifekhez, valamint a meglévő matricáimhoz se, amiket egy napja próbál betölteni. Már inkább lemondanék róluk, mert így csak az aksit meríti, de leállítani se tudom 😟

A legfontosabb a profil képek visszaállítása lenne. Tud valaki megoldást? Mit csináljak? Lassan megőrülök!

2022. febr. 19. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Vedd ki a kártyát.
2022. febr. 19. 13:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. És ha visszarakom, működni fog? Mert az lenne a lényeg, hisz a telefon memóriája fullon van, azért kellett a kártya.
2022. febr. 19. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg sérült vagy túl lassú a kártya írási/olvasási sebessége. Próbáld meg egy új vagy magasabb írási/olvasási sebességű kártyával
2022. febr. 19. 13:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Nincs több kártyám. Annak kéne működnie, amire most rapakolt egy csomó mindent. Azzal mire megyek,ha egy tök üres kártyával működik? Ha túl lassú a sebessége, akkor előbb-utóbb gondolom, történne valami, de tegnap óta semmi. Egyetlen ember képe maradt meg, ő már az elején is ott volt. Ahhoz nem volt lassú?🤔

#1! Kipróbáltam. Kártya nélkül se, visszarakva se jött vissza.😟

2022. febr. 19. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Érted amit írtam? Ha sérült a kártya akkor az eredményezhet adat vesztést. Szintén okozhat adatvesztest régebbi lassú írási sebességű kártya is. Egy fizikálisan sérült kártya akár fizikálisan is károsíthatja a telefont az olvasó egységen keresztül, találkoztam már beragadt kártya által összekuszált olvasótűkkel amik rövidre zárták a teló alaplapjat is.

A pontos diagnózishoz látni kéne a telót és a kártyát is. Ha elfogadsz egy tanácsot, vidd szervizbe ott megmondják mi a gond.

2022. febr. 20. 20:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Ma megnézték (a telefont nem szedték szét), csak közölték, hogy nem a kártya a hibás, hanem a telefon sz.r. Nem ismeri fel a kártyát, pontosabban csak részlegesen, mert valamit odatett, na de mindegy, kb.semmi nem működik már normálisan. A Viber meg naponta 5x újra beléptet, az elejétől. Adjam meg a számot, küldi a kódot stb. A régi dolgokat random veszi el róla. A profil képek állítólag nem fognak helyreállni többet, mert törlődött. Az hogy? A telefonkönyvben ugyanúgy ott vannak. Holnap próbálkozom szervizben.
2022. febr. 20. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!