Hol éri meg jobban mobilt venni: Média markt vagy a telefonszolgáltatónál(pl telekom üzlet), esetleg más? Melyik az olcsóbb általában? Vagy nincs nagy eltérés?
Mobilcsere programról van szó, itt van egy adott kereskedői lista,hogy kitől lehet vásárolni, szóval a netről rendelés nem opció. 20000Ft ért becserélik a 3g-s telefonom, ha legalább 4gs és voLte képes telót veszek helyette :)
Én az Euronics-től, az Aqua-tól és legfeljebb a MediaMarkt-tól vennék.
Az Euronics-et azért szeretem, mert pontosan vezetik a nyilvántartást a weboldalukon, ha azt írják van, akkor tényleg van és annyiért, amennyiért hirdetik. Az Aqua meg azért jó, mert szerepel a listán, és jó áron lehet tőlük rendelni kereskedői garanciával. A MediaMarkt-ot annyira nem csípem, mert jellemzően drágábbak ott a termékek és a weboldalának semmi köze a valódi kínálathoz, de ha bemész, akkor akciósan ott is ki lehet fogni jó telefont.
Már megcsináltam az előregisztrációt.
Köszönöm a tippeket. Meglesem az aqua-t ,hogy mennyivel jobbak árban,aztán Pest úgyis útbaesik jövet menet,ha úgy van. De lehet Euronics lesz akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!