Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit lehet még csinálni ezek után?

Mit lehet még csinálni ezek után?

Figyelt kérdés
Vettem egy telefont telekomnál kb. 1 hét múlva azt vettem észre, hogy a fekete valamiért zöldes, pedig nem is kéne világítani a kijelzőnek ott mivel amoled. Az idő és a akku halványan ott marad a kijelzőn felül az értesítési sávot ha lehúzom és így konkrétan duplán látszik, mert ott is ahol volt ha pl az asztalon vagyok, meg ott is ahol van az értesítési sáv részen. Videó nézés közben az alsó vezérlő csík is ott marad halványan. Visszavittem az üzletbe, jeleztem a hibát. Elküldték szervízbe, több mint egy hónapig bénáztak, mert egyszer volt egy egy hetes csúszásuk, utána elfelejtették elküldeni konkrétan, elment a futár úgy, hogy a telom ott maradt náluk. Megyek be érte, hogy kész van már így több mint 2 hét után? És akkor derült ki, hogy konkrétan ott van náluk azóta is érintetlenül. Utána visszajött a szervízből, valamit beírtak, hogy legyen valami írva ahhoz a részhez, hogy mit csináltak vele: szoftverfrissítés meg valami ragasztás és konkrétan visszaküldték hozzám úgy, hogy ugyanaz a baja, mint eddig.
2022. febr. 19. 06:35
 1/4 A kérdező kommentje:
Csere telefont nem adtak, szóval addig ilyen csöves telefonokkal kellett kihúznom, amik itthon voltak és nem véletlen lettek lecserélve.
2022. febr. 19. 06:37
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

"Vettem egy telefont telekomnál kb. 1 hét múlva azt vettem észre"

14 napod volt elállni.

Ezt már elcseszted.

Mi nem tudunk neked segíteni.

2022. febr. 19. 07:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Én csesztem el? Szervízbe küldtem, élve a garanciával😅 Az ő dolguk lenne megcsinálni. Miért számoltam volna azzal, hogy még ezzel is megszopatnak?
2022. febr. 19. 08:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Vidd vissza még egyszer, hogy ugyanaz a baja.
2022. febr. 19. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!