Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Redmi sorozat miért...

Xiaomi Redmi sorozat miért van ilyen sok gond ezzel típussal?

Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 18:14
 1/6 Vortrex ***** válasza:
100%
Nem, nincs
2022. febr. 17. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
egyáltalán nincs
2022. febr. 17. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem semmi.
2022. febr. 17. 18:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Pedig sokan írják Xiaomi csoportban pl hivasnál!
2022. febr. 17. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert sokan az előző és más márkájú tefonukhoz hasonlítják és elvárnák y hogy ugyanúgy működjön és a beállításokat ugyanott találja meg mint a régin. Pedig ugye egy Apple iPhone sem működik úgy mint a Samsung telefonja, sőt Samueknal van úgy hogy két Samu menü elrendezése is más....

És ősi magyar szokás y,hogy baccák elolvasni a használati utasítást.

Röviden :mert ilyen birka, paraszt a magyar

2022. febr. 17. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Volt pár xiaomim az évek alatt: Mi, Note, Mix. Redmi , sőt jelenleg Poco sorozatból. Soha egyikkel sem volt sem szoftveres, sem hardveres gondom. A mostani Poco X3 Pro- T is szidják elég rendesen, eddig kétszer repült ki a zsebemből biciklizés közben métereket csúszva az aszfalton: sémi baja pedig csak a gyári PVC tok van rajt, és mind kétszer a kijelzőn érkezett.

Nem kell szidni őket, kinek a pap kinek a papné. Nekem pl. A Samu menü elrendezése soha sem jött be ezért kerülöm a készülékeit, de soha nem becsmérlem őket. Ott is minden gyártónál vannak jobb és rosszabbul sikerült szériák.

2022. febr. 17. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!