Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A70-et érdemes-...

Samsung Galaxy A70-et érdemes-e leváltani S22 Plus-ra?

Figyelt kérdés
Nem azért érdekel, hogy mutogassam, tokban lenne, a kezelőfelület az összes új samsungon szinte ugyanolyan, meg sem lehet szinte különböztetni melyik milyen, viszont arra gondoltam, hogy idén hoz-e esetleg annyi újítást az S22+, hogy érdemes legyen lecserélni rá egy középkategóriás telefont? Az A70 kamerájával és az ujjlenyomat-olvasó lomhaságával és használhatatlanságával nem vagyok megelégedve, meg 2.5 éves már és gyorsabban is merül, bár ezen kívül hibátlan, nagyon vigyáztam és vigyázok is rá, csak az érdekelne, hogy egy flagship tud-e többet nyújtani azon kívül, hogy fém kerete van, üveg elől-hátul és nyilván jobbak a kamera szenzorai? Megéri-e azt a drasztikus felárat? Úgymond csomagban vásárolnám meg egy Sony Wh-1000mx4 fejhallgatóval, de nyugodtan le is beszélhettek róla úgymond, kíváncsi vagyok a véleményekre, köszönöm!

2022. febr. 15. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Több szoftveres támogatást kapsz, jobb anyaghasználattal.

Nyersz IP68 szabványt, tehát nem kell pánikolni ha pl ráöntesz egy pohár üdítőt.

Van benne DEX támogatás, egy hdmi adapterrer monitorra csatlakoztatod és máris asztali módba vált a telefon a jobb produktivitás érdekében.

120 Hz-es a kijelző ami jobb élményt nyújt mint a klasszikus 60 Hz.

Jobb kamerák, akár 960 fps-es lassítás.

Jobb a teljesítmény, gördülékenyebb a rendszer.

Sztereó hangszórók, szebb hangzással.

UWB támogatás.

Vezetéknélküli töltés, és visszafele vezetéknélküli töltés (tudsz vele más eszközt tölteni vezetékmentesen)

Ha úgy nézed kapsz egy csomó hasznos dolgot, tetőled függ hogy kell-e mind. Meg hogy megéri-e neked a felárat :D Pl én nem tudnék mit kezdeni egy 120 Hz-es kijelzővel, nekem elég a 60 hz is, de a Dex-et pl használom ezért van S10-em :D

Az a Sony füles nagyon jó! Nekem egy verzióval elötti van, az mx3 de kegyetelnül jó a hangzás, hosszú az üzemidő és zajszűrés egyszerűen hihetetlen.

2022. febr. 15. 16:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes választ! A fejhallgatóra nagyon kíváncsi vagyok, sosem volt még aktív zajszűrős fejhallgatóm és mindezek mellett feltételezem, hogy nagyon szépen szól. A telefon pedig szerintem megéri számomra, mert tudom, hogy laptopot is vehetnék ennyi pénzből és nem is valami "irodait", hanem komolyabbat de már nem vagyok az a laptopos, a játékok sem igazán kötnek le, valamelyik nap egy haveromnál játszottam az új játékokkal (Fhorizon5, Rdr2) és ideig, óráig lekötőtt aztán ráuntam. Ahhoz pedig, hogy néha facebookozzak rajta, youtubeozzak vagy megnézzek egy sorozatot/filmet tökéletes egy "irodai" kis olcsóbb laptop is ami épp van, viszont ez a hordozható csodakütyü ami fogjuk rá, hogy zsebben elfér, párosítva egy elméletileg zseniális fejhallgatóval, utazás közben stb. számomra sokkal hasznosabb főleg, hogy a Dexről eddig nem is tudtam nagyon semmit csak modt utana neztem es igazából szerintem lenyűgöző. Nem olcsó mulatság, de ha részletre vásárolnám, akár 3 évig törlesztgetném akkor is teljesen megéri, mert akkor majd 3 év múlva lecserélem addig pedig boldogan használom. Köszi mégegyszer!
2022. febr. 16. 01:44
 3/5 anonim ***** válasza:
persze
2022. febr. 16. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
35%
A72
2022. febr. 17. 23:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Neked kell eldönteni anyagilag megéri -e a váltás.

Azonban nem ugyan az a kategória.

120HZ -es kijelzőhöz annyit tennék hozzá, hogy többet fogyaszt mint amennyi haszna van. Spec kikapcsoltam a telefonomon. Picit szebben mozog. Üzemidő fontosabb (nekem), hogy nem nagy a különbség? Sajnos de, mindennapokban nekem az a 10%, csúcs cpu -k nem takarékosak kicsit sem.

Kinek a pap ugye.

A72 -meg elsikadt, A52s jelentősen jobb vétel, de hamarosan jönnek az A53/73 modellek is.

Ami hiányozni fog róluk az a jack csatlakozó. Ha esetleg fontos, akkor jó tudni.

2022. febr. 18. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!