Egyetértetek, hogy hülyeség megváltoztatni a Telenor mobilszolgáltató nevét Yettel-re?
Nem kívánságműsor.
Ez az új neve, és nem azért mert neked tetszik vagy sem.
Jogi okból a régi névnek annyi. Fel tudod fogni?
Hülyeség*
Pluszban tuti, hogy rosszabb lesz, mint volt.
Én be is mentem asztalt borogatni!
Hát mit képzelnek ezek????
Hát mi van itt?
Arra kelek reggel hogy ott az sms hogy nem telenor többet? Ezt csak úgy beleküldik az arcomba még mielőtt bevettem volna a szívgyógyszerem?
Emiatt erősödött fel újra az arritmiám...
Jól írja a #2-es hozzászóló.
Nem kívánságműsor: a norvég Telenor 2018-ban eladta a délkelet-európai (bulgáriai, magyarországi, montenegrói és szerbiai) piacát a cseh PPF pénzügyi- és befektetői csoportnak
* [link]
* [link]
és lejárt a névhasználati engedélyük.
Szokatlan név - feltehetőleg azért nem lehetett újra Pannon GSM, mert:
* cseh tulajdon, ők diktálnak
* több országban használatos névnek kell lennie, ezért valami semlegest kellett választani (A Pannon-tenger ráadásul nem a jelenkori Bulgária területén feküdt)
Azon szerintem senki sem azért pampog, mert muszáj volt megváltoztatni jogi okokból a nevüket.
A kifogások arra vonatkoznak, hogy miért pont ezt választották, amikor annyira... kellemetlenül hangzik a dallamos és elegáns Telenorhoz képest. Lehetett volna valamilyen jobb csengésű, ami leírva is esztétikusabb.
Nagyon nem mindegy a név.
Ray Kroc is azért tepert érte, hogy megszerezhesse a McDonald's névhez fűződő kereskedelmi jogokat, mert tudta, teljesen más szintű marketinglehetőségek rejlenek benne. Mint ahogy azt is tudta, hogy senki se akarna egy Kroc's nevű helyen kajálni, hiába másolná le a McDonald fivérek gyors rendszerét, és invesztálná bele azokat a fejlesztéseket, mint amiket a McDonald's éttermekbe tett.
igen vagyis
Yes
és mivel mobil, Tel
ezért legyen YesTel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!