Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Használnál egy telefont 5...

Használnál egy telefont 5 éven át csak azért, hogy védd a környezetet?

Figyelt kérdés

2022. febr. 14. 20:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

Nem azért használtam 4 és fél évig a legutóbbi telefonom hogy védjem a környezetem, hanem olyat választottam, ami kiszolgálta az igényeimet. És azért cseréltem le, mert a céges fiók kezelés már gondot okozott neki, egyébként ma is használatban van és hibátlanul működik annál aki megvette.

Inkább az védi a környezetet ha lehet így fogalmazni, hogy nincs noteszgépem, tabletem, asztali gépem, hanem a telefon tölti be ezeket a szerepeket, és a készülék választásnál ügyelek arra, hogy ne becsüljem alá az elvárásokat, ne én legyek a telefonért, hanem az legyen értem, ne kelljen megalkuvó helyzetbe kerülnöm miatta.

2022. febr. 14. 21:37
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Akkor veszek újat ha a régi bedöglik.
2022. febr. 14. 22:47
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
Én akkor cserelek ha nagyon kell. Ameddig bírja inkább javítom karban tartom az utolsó amikor kidobom bármit is. 19 év egy mosó geppel 16ev a mosogató gép, a csaptelepben betétet cserélek, a számítógépen inkább linuxot használok de nem dobom ki, és van még pár ilyen dilim.
2022. febr. 14. 23:29
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

Én az előző telefonomat azért cseréltem le mert már nagyon lassú volt be fagyot semmit nem tudtam megnyitni rajta 4 éves volt.mostani telefonom már 2 éves és még mindig gyors .

Tabletem meg már 4 éves és még mindig jól müködik .

2022. febr. 15. 04:22
 15/18 anonim ***** válasza:

már az első mobillal szennyezed a környezetet,

aki védeni akarja a környezetet annak vissza kell térni a postagalambhoz.

:)

2022. febr. 16. 15:23
 16/18 anonim ***** válasza:
9 év után két hete halt meg a második telefonom. Szerencsémre két éve vettem egy második készüléket új kártyával, igy a régi csak ébresztöóra-játék-zenehallgatás funkciót látott el. Tudok vigyázni a készülékre, igy csak akkor veszek ujjat, ha meghal a régi, vagy nagyon muszáj az új.
2022. márc. 7. 14:40
 17/18 anonim válasza:
Én csak akkor váltok, ha tönkremegy.
2022. máj. 7. 16:48
 18/18 anonim ***** válasza:
igaz, ez félévente aktuális
2022. máj. 7. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!