Milyen éritőképernyős, androidos, esetleg wifis telók vannak amiket előfizusan 0 vagy csak pár ezer ft--ért elvihetők, vannak ilyenek jelenleg vmelyik szolgáltatónál?
Itt van egy: [link]
Androidos is wifis is :) mobilarena.hu n találsz cikket róla azt hiszem. Persze nem egy csúcsminőségű telefon de egész jó :)
Tehét akkor web'n'walk akcióval elvihetem 1735 Ft-ért, és havonta csak 2330 Ft-ot kell fizetnem , ezen kívűl semmit se kell fizetnem??
de 9(havi) x 2330 Ft a törlesztés,de akkor mit jelent ,h. 2 év az előfizetésre, 1 év a Net 500MB ?
1 utolsó kérdés :) tehát ha megveszem 2300-ft-ért utána havont amennyi tkell fizetnem?
pl az első hónapban?
Tehát, megveszed 1735 ft ért, és 9 hónapig kell fizetned a 2330forintos részleteket(9 hónapon/fél éven keresztül, minden hónapban 2330ft), illetve további egy évre a Net500 <500mb s adatforgalom havonta> at amit most néztem és 2000forint havonta(vagy 1900)[tehát ez pedig 12 hónapon keresztül minden hónapban 2000ft]. Remélem elég részletes voltam:)
Ennél részletesebben pedig érdeklődj a tmobile ügyfélszolgálatán a -> 1430 as számon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!