A vodafonnál mennyi a türelmi idő?
Figyelt kérdés
Sziasztok a vodafonnál jan 27én lejárt a számlabefizetési határidő . Azóta a következő számlámhoz hozzáraktak 600 ft késedelmi kamatot. Február 28ig se tudom befizetni csak márciusban. 30 nap után kikapcsolják a telefon előfizetést vagy mit csinálnak ? Sajnos hatalmas anyagi gondjaim adódtak ami miatt nem tudtam befizetni. Élelemre sem jut most pénzem. Félek.2022. febr. 12. 19:08
11/18 anonim válasza:
A M.Ü. bíróság elintézi, hogy megkapd a pénzt.
12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem. Köszönöm a kedves hozzászólásokat.
2022. febr. 13. 00:13
13/18 A kérdező kommentje:
Egyébként nem lapítok. 28àig lehet befizetni, de pár nap késésért soha nem szóltak. Azt hittem 1én vagy 2ân megkapom a fizetésem. De nem így lett. Pár nap miatt nem lett volna probléma.
2022. febr. 13. 01:18
14/18 anonim válasza:
ami rossz, az a Vodafone, az utóbbi időkben semmi jót nem hallani felőlük.
15/18 Ypszilon1980 válasza:
Igen, de most ne várj tőlük semmilyen felszólítást, mert még a rendes alapvető ügyeket sem intézik el, hónapokig nem számláznak, szóval most annyira nagy a káosz, hogy szerintem hamarosan széthullik a Vodafone itt nálunk. A késedelmes fizetésekkel mindig az a baj, hogy pár nap alatt plusz több száz Ft-ot ráraknak késedelmi kamatként. Persze van olyan, hogy valaki megszorul, emiatt nem tud fizetni, én személy szerint ezt megértem és voltam én is ilyen helyzetben, de nyilván nem jó megvárni míg leteljen a határidő, mert ha csak halmozódnak a befizetések, akkor azt utólag egyre nehezebb rendezni, ügyet intézni meg pláne órákig tart a Vodánál mostanában.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszi, sikerült befizetni. :)
2022. febr. 24. 12:19
17/18 anonim válasza:
16# már március van?
lehet elnéztem a naptárt ?
:)
lényeg hogy sikerült...
18/18 A kérdező kommentje:
Szerencsére sikerült találnom egy olyan munkát is ami átmenetileg kifizet nap végén. :) igy hálisten ez megoldódott.
2022. febr. 25. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!