Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezt a MI videot hogy tudom...

Ezt a MI videot hogy tudom törölni?

Figyelt kérdés
Valami kínai kémprogram lehet, pár napja muter telefonján lehet elnyomott valamit nem tudom de most nem lehet a galériát megnyitni mert ez a hülye MI video tölti be és minden féle engedélyeket kér....a telefon xiamoi redmi note 9 -es...lécci segitsetek törölni ezt az applikációt kszi.
2022. febr. 12. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sima xiaomi lejátszó app, nem kémprogram. Törölni szeirntem nem tudod egykönnyen , mert gyári app. De ne parázs miatta, max vondd meg a jogosultságait.
2022. febr. 12. 14:42
 2/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

torold az alapertelmezettjeit ha ez tortent

igy nem fog vele semmi megnyilni max ha rekerdez elotte

Xiaomi maga kinai vagyis kemkedik maga a telefonod

szoval...

de ez minden mas telore teljesen ugyanugy igaz, vagyis

max akkor aggodhatnal ha virus van mobilodon, de eddigiekbol ez nem valoszinu

de egy ugyes virus barmibe beepulhet

2022. febr. 12. 16:43
 3/3 A kérdező kommentje:

jah csak hogy vette át a hatalmat?

azt szeretném hogy a hagyományos galéria nyiljon meg sima videó nézegető, ne ez az MI video. Le irnátok hogy vonhatom be ajogosultságát? Köszi

2022. febr. 12. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!