Anyukám most kapott új telót a munkahelyén és töltöttem le neki appokat, amikor észrevettük hogy nincs galéria és óra app. Teljesen új a teló és nem értem ez miért van. Mit tudnánk csinálni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 21:31
1/10 anonim válasza:
"hogy nincs galéria és óra app"
Nem túl valószínű. Ha mégis, ott az alkalmazás-áruház.
3/10 anonim válasza:
Ez szinte lehetetlen. Minden op. rendszer (ebben az esetben Android) "system core module"-jában szükséges, vagyis elengedhetetlen (required) az óra és a galéria alkalmazás.
Nézd meg a telefon alkalmazásai között: Beállítások(Settings)->Alkalmazások(Apps)-> ha esetleg le van tiltva akkor Letiltva(Disabled) és ha ott van akkor Feloldás(Enable) opcióra nyomsz.
Remélem tudtam segiteni.
4/10 anonim válasza:
Ez így olyan, mintha nem lenne értesítési sáv(System UI)
*3
5/10 anonim válasza:
Lehet el lett rejtve az alkalmazás
6/10 anonim válasza:
A céges felhasználói fiókban nincs, vagy a sajátban?
7/10 anonim válasza:
De miért kell ezen fent akadni? Ez a lényege az androidnak, hogy mindenre van egy app. Leszeded a Google Photost meg valami óra szart és csa. Komolyan g3eci vannak emberek akik ilyen dolgokon problémáznak.
8/10 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo, kepzeld ezeknek eleve rajta kene lenniuk:) es tudom hogy le lehetne tolteni masikakat is de jobb lenne az eredetit. Mert pl eddig anyum a kepeit meg se tudta nezni, es ebresztot se tudott allitani. (Mar sikerult ket appot letoltenem neki
2022. febr. 11. 20:42
9/10 A kérdező kommentje:
Cegtol kapta a telefont. Megneztem a beallitasokban az alkalmazasoknal de ott se talaltam sehol oket:/ nem ertem ez miert van es nagyon furcsa
2022. febr. 11. 20:43
10/10 anonim válasza:
De nem 'kell' rajta lennie, ez android. Nem minden esetben a gyári a jobb.
Google Photost próbáld ki, az egyik legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!