Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nav online számlázó app,...

A Nav online számlázó app, web - es összekötése miért nem sikerül? . , Qr code generálása a web felületen oke, de az app hibásnak mondja, nem fogadja el a qr kódot!!! .. Részletesebben is le tudom írni...

Figyelt kérdés

Nem tudtam hova tenni a kérdést..

Ide tettem, bocsánat..

#Nav online számlázó applikacio mobiltelefonra #Nav online számlázó web #Qr code nav, app es web összekötése qr coddal
2022. febr. 9. 14:32
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
A Nav-hoz be is kell jelenteni, és regisztrálni az online számlázó felületen is. Utána meg az online számlázóban kell lennie egy ilyen menünek, oda beírod a megfelelő adatokat és ennyi. Nem értem mi ez a qr kód.
2022. febr. 9. 16:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Regisztráltam a NAV webes feluleten,

Technikai felhasznalot is, es elsodlegeset is. Vannak mindenfele kulcsaim", xlm. Vagy mi .

Bilingobol, majd szamlazz.hu rol használtam,számláztan, össze vagyok kötve" a nav-val.

De ezek- bilingo, szamlazz.hu-korlatolt kehetősegeket biztosítanak, minimálisat.

Ezert gondoltam, a nav sajat applikaciojat használnám, sok funkcioval, ingyenesekkel, ( ami nashol nem ingyenes) .Ez az " online számlázó,applikacoi, mobilra, play Store- bol letoltottem.

Az app ugy akar engem azonositani, hogy a NAV webes felületen, ha bemegyek a fiokomba, ( bementem) , ott a webes felületen generalok egy qr kodot, amit a mobiltelefonon, az applijacióval beolvasok.

Eddig eljutottam, de LEDOBJA az app a qr kódot, invalid"- nak mondja.

A nav - nal minden ok, össze vagyok kötve, regisztráltam, mjndeféle kulcsaim vannak.

2022. febr. 10. 08:07
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, de én legalábbis úgy tudom, hogy csak akkor tudod összekötni, ha előzetesen bejelented az online számlázót is, bár ezt nem tudom, mert nekem ezt a könyvelő csinálta. Az is lehet, hogy nem lehet egyszerre két számlázó összekötve a NAV-val, nem tudom akkor. Meg kellene kérdezni őket, hogy ez milyen hibára utal, biztosan van valami oka.
2022. febr. 10. 08:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Technikai hiba lehet..ILLETVE .valamit nem úgy irtam .tech felhasználóként egy nevet generált . Nem az en neven..

Bilingo es számlázz .hu - rol us Mar számláztan, nem volt baj . Nav- os I T tudna megmondani. Navos technikus. Informatikus.

VALAMI NEM JO, MAS APP.BAN JO VOLT MINDEN.

2022. febr. 10. 16:19
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehetséges, hogy valami nem jól működik ott a rendszerben, ezt tudom elképzelni. Én Billingo-t használok, ott semmi gond nem volt még sosem, de mondjuk nekem elég az alap szolgáltatás.
2022. febr. 10. 16:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2022. febr. 11. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!