A Nav online számlázó app, web - es összekötése miért nem sikerül? . , Qr code generálása a web felületen oke, de az app hibásnak mondja, nem fogadja el a qr kódot!!! .. Részletesebben is le tudom írni...
Nem tudtam hova tenni a kérdést..
Ide tettem, bocsánat..
Regisztráltam a NAV webes feluleten,
Technikai felhasznalot is, es elsodlegeset is. Vannak mindenfele kulcsaim", xlm. Vagy mi .
Bilingobol, majd szamlazz.hu rol használtam,számláztan, össze vagyok kötve" a nav-val.
De ezek- bilingo, szamlazz.hu-korlatolt kehetősegeket biztosítanak, minimálisat.
Ezert gondoltam, a nav sajat applikaciojat használnám, sok funkcioval, ingyenesekkel, ( ami nashol nem ingyenes) .Ez az " online számlázó,applikacoi, mobilra, play Store- bol letoltottem.
Az app ugy akar engem azonositani, hogy a NAV webes felületen, ha bemegyek a fiokomba, ( bementem) , ott a webes felületen generalok egy qr kodot, amit a mobiltelefonon, az applijacióval beolvasok.
Eddig eljutottam, de LEDOBJA az app a qr kódot, invalid"- nak mondja.
A nav - nal minden ok, össze vagyok kötve, regisztráltam, mjndeféle kulcsaim vannak.
Köszi a választ! Technikai hiba lehet..ILLETVE .valamit nem úgy irtam .tech felhasználóként egy nevet generált . Nem az en neven..
Bilingo es számlázz .hu - rol us Mar számláztan, nem volt baj . Nav- os I T tudna megmondani. Navos technikus. Informatikus.
VALAMI NEM JO, MAS APP.BAN JO VOLT MINDEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!