Ez az akció meddig él?
“ Január 31-én zárult a kereskedői regisztráció az NMHH által finanszírozott mobilkészülék-csere támogatási programban.”
Az első mondat a cím után, tovább jellett volna olvasni. 🙄
#1 Neked meg értően kellene olvasni.
Az akció február 14-től kezdődik, 20ezer Ft támogatás jár maximum 120ezer Ft-os 4G képes telefon vásárlásra a regisztrált üzletekben. Az akció gondolom visszavonásig tart.
Ha jól értem, az értékesítők regisztrációja zárult le, tehát értékesítőnek NEM lehet már jelentkezni (2022.01.31-ig lehetett, nyilván bizonyos kritériumoknak meg kellett felelni a dátum előttiségen kívül is), és Valentin napon rajtol a vásárlási lehetőség a magánemberek előtt.
A kérdés az, hogy meddig. Azért fontos nekem, hogy meddig, mert a 40.születésnapom apropóján nyáron, júniusban (2-án lesz a nagy nap) a családommal meglepetném magam egy új okostelefonnal, de ha most van (lenne) valami soha (értsd: belátható időn belül) vissza nem térő alkalom, akkor - mivel nem vagyok már gyerek - előrehoznánk a vásárlást, és nyilván úgy venném, mintha arra kaptam volna (a napján meg kapok egy szelet tortát a cukrászdából és kész).
4# de azért a -20.000.- is ér valamit.
most megveszi és a nyáron kicsomagolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!