Miért nem tölt normálisan a telefonom? Többi lent
Xiaomi redmi note 10 pro telefonom van, kb fél éves, eddig semmi gond nem volt, 1 óra alatt feltöltött gyors töltéssel a telefon, a gyári töltőt és kábelt használom.
Estére lemerült a telefonom, felraktam töltőre, és egyfolytában villogott a képernyő, hol töltött, hol nem, pedig meg sem mozditottam a kábelt, leraktam az asztalra és úgy is ezt csinálta... Átraktam a kábelt másik telefon töltő dugaljba, azzal nem villogott, azt jelezte, hogy tölti, de közben mégsem töltötte, mert merült, de pl a gyors töltést sem indította el már. Kipróbáltam a párom töltöjét, azzal teljesen jól működött, nem villogott, töltött is a telefon. Viszont a párom telefonját tölti az én töltöm, annál nem tapasztaltunk problémát. Mi lehet a baj? A töltővel van baj, vagy a telefonnal? Nem találkoztam még ilyennel.
Ha jól értem - a párod töltője tölti. Ergo a te töltöd nem, vagyis abban van a bibi.
Ha a párod telefonját rakod a te töltödre, akkor tölti? Ha azt sem, akkor a töltővel van a baj egyértelműen.
Amúgy fél éves telora van garancia...
"Viszont a párom telefonját tölti az én töltöm" nembiztos hogy a töltő rossz
"Átraktam a kábelt másik telefon töltő dugaljba, azzal nem villogott, azt jelezte, hogy tölti, de közben mégsem töltötte"
én a kábel hibájára tippelnék, lehet kivan kopva a csatlakozó, vagy koszos a telefonba a dugalj, próbáld meg tűvel kipucopni a telefont
“ én a kábel hibájára tippelnék, lehet kivan kopva a csatlakozó, vagy koszos a telefonba a dugalj, próbáld meg tűvel kipucopni a telefont”
Inkább fogpiszkálót használj (csak bele ne törjön), mert a tűvel zárlatot okozhatsz és akkor nagyobb baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!