Létezik olyan program mobilra,hogy meg tudnám nézni telefonszám alapján más telefonnak (személynek) a tartózkodási helyét?
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 18:43
1/9 grafno válasza:
Pegasus. Playstoreban nem kapható egyenlőre de van az a pénz amiért hozzá lehet jutni.
2/9 anonim válasza:
Be is bszna. Egyáltalán mit képzelsz?
3/9 anonim válasza:
Még telefonszám sem kell! Csak felteszed a nyomkövető alkalmazást a követendő telefonra és már látod is. Persze előtte engedélyt kérsz a tulajtól, aki nyilván beleegyezik majd 🤣
4/9 anonim válasza:
Ha létezne ilyen, te lennél a legelső, aki hőbőrögne ellene.
5/9 anonim válasza:
Miért kell elmebeteg módon nyomozni mások után?
7/9 anonim válasza:
Lehet azért akar nyomozni, amiért most nekem is k.va jól jönne: nincs meg egy családtagunk!!!!
8/9 anonim válasza:
Ha nincs meg valaki nem a zsaruknak kell szólni? Amúgy meg lehet telepíteni valami szart hogy a családtagok lássàk egymást.
9/9 anonim válasza:
Utólag már én is okos vagyok!! Nem csinálnak semmit míg 48 óra nem telik el! Felnőtt ráadásul, így letojják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!