Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja van a telefonomnak?

Mi baja van a telefonomnak?

Figyelt kérdés
Egy régebbi lg android 6.0 ás telefonomon néztem a régi képeimet viszont lemerült közben.És ekkor még semmi baja nem volt. Újrainditás után egyből berakott a kezdőképernyőre pedig kóddal volt zárolva a telefon és le sem tudom zárolni. Azóta nem működik rendesen. A navigációs gombok közül csak a visszalépés működik. Az értesítési sávot csak félig tudom lehuzni. És semmilyen google alkalmazást nem tudok használni mert azt irja hogy a google play szolgáltatások nem működik/nem támogatott ezen az eszközön (ujrainditas előtt semmi baj nem volt). Olyan mintha kizárt volna a fiokbol es csak korlátozottam tudom használni a telefont. Mit csináljak vele? Még pár adatot le akarok szedni róla.

2022. febr. 5. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Kábellel csatlakoztasd PC-hez és szedd le róla a képeket + ami fontos, aztán csinálj egy gyári visszaállítást. Az androidban van egy beépített kernel telepítő, azzal újra húzza az eredeti oprendszert. Ha ez kész van töltsd le a frissítéseket.
2022. febr. 5. 20:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem irni hogy probáltam már csatlakoztatni géphez . De nem látja a fájlokat mert elötte engedélyezni kellene a fájlokátvitelét a telefonon és ugye az sem mukodik
2022. febr. 5. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Lepj be fejlesztoi modba, keresd ki lgnel hogy lehet. altalaban a build szamra kattintas 3x vagy 8x most ezt igy nem tudom, ott lesz majd olyan hogy usb hibakereses, azt is aktivald be, meg ott lesz az usb alapertelmezett konfiguracios dolog amikor csatlakoztatod a gephez, akkor mi tortenjen.. itt valaszt ki a fajlok atvitelet.. ha ez sem mukodik akkor nem tudom.. de biztos van rá még megoldas. Hajrá
2022. febr. 6. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!