Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone Xs vagy iphone 11-et...

Iphone Xs vagy iphone 11-et vegyek?

Figyelt kérdés
Tudom a 11-es újabb, viszont elvileg az xs-nek sokkal jobb a kamerája és a felbontása ami nekem nagyon fontos. Tehát a kerdes, hogy miben jobb a 11-es? Es melyiket éri meg jobban megvenni ha a kamera jó minősége a legfontosabb szempont? Előre is köszönöm a válaszokat!
2022. febr. 4. 10:55
 1/3 anonim válasza:
49%
XS-nek valóban jobb a kameraja?
2022. febr. 4. 12:33
 2/3 anonim ***** válasza:
65%

Xs-nek jobb a kijelzője

A kamerája szerintem nem jobb. Annyi a különbség a 11-hez képest, hogy a 11-ben van ultraszéles kamera, az xs-ben meg a telefotó kamera van. Azt te tudod melyiket szeretnéd többet használni. Kamera minsőgében a 11 a jobb.

Ezen kivül 1 generációnyi processzor beli különbség van köztük ami kb semmi... észrevehetetlen átlag felhasználás mellett.

2022. febr. 4. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
XS kamerája hogy lenne jobb? Felbontása mindegyiknek 12 mp. 11-ben telefotó helyett széles látószögű van ami sztem hasznosabb.
2022. febr. 4. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!