Ha telefont cserélek, hogyan tudom a letöltött játékokat ugyanonnan folytatni?
Cseréltem párszor telefont és mindig elölről kellett kezdenem a játékot.. nincs erre valamilyen megoldás?
Ugyanazzal az ID val vagyok regisztrálva.
(iphone)

Milyen játék? Amikkel én játszom, azok időnként felajánlják, hogy hozz létre fiókot, vagy jelentkezz be más fiókkal pl. fb fiókkal. Vagy ha van fiókod, akkor azt jelzi, hogy jelentkezz be. És akkor menti az eredményedet.
Egyébként nem lehet.
Érdekes, mert igen megkérdezi, ugyanaz minden, a név is, ugyanúgy bejelentkezek, de a pályát elölről kezdem :(
Amit már unok újra kezdeni az a Best Fiends és a Cooking Craze.

Ezeket a játékokat nem ismerem. De pl. Candy Crush-nál, ha belépsz a játék fiókjába, akkor automatikusan menti. És bárhonnan hozzáférhető. Nekem működött. Kipróbáltam asztali gépen, beléptem a játék fiókjába és tényleg ott folytatta és telefoncserénél is működött. De nem tudom, hogy minden játéknál van-e ilyen.
Szóval nem a telefon beállításához, működéséhez való fiókról van szó, hanem a játékon belül kell fiókot létrehozni, regisztrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!