Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ulefon power armor 13?

Ulefon power armor 13?

Figyelt kérdés

Van valakinek?

Hogy szuperál? Elégedett vagy vele?

Szeretnlk egy ütésálló telefont a munkám miatt. Viszont nem szeretnék két telefont. Tud normális minőségben mindent, amit egy közép kategóriás android?

2022. febr. 1. 22:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Két éve vettem egy Hammer Iron 2-őt és jól becumiztam vele. A Cat-eket sem dícsérik agyon. Ezt az Ulefont igen. De vajon tényleg jó, vagy csak reklám?
2022. febr. 1. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Messziről kerülendő gyártó. A cég vett 3 at eddig 2 visszament gariba egyik se volt javitható szóval visszautalták az árát az az 1 is kitudja mikor adja meg magát
2022. márc. 30. 15:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi bajuk lett?
2022. márc. 31. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Az egyikben 1 hét után kijelzőt cseréltek mert nem kapcsolt be az új kijelző 2 hétig ment aztán már hang se és kép se - visszautalták az árát

Másik kb 2 hónapot bírt, annak a bekapcsoló gomb romlott el de ki tudja mi lesz még vele...

A harmadik még mindig egész jó

Ha jót akarsz tényleg felejtsd el ezt a gyártót

Ami túl szép ahoz hogy igaz legyen...

2022. ápr. 4. 17:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Sajnos picit későn érkezett.

Február 5-én megvettem. Eddig jól működik. Remélem a tiétek egyedi eset volt. Azért sajnálom.

2022. ápr. 12. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!